En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

El rock i el country de Creedence Clearwater Revival, presents a la Fórmula Estel

Creedence Clearwater Revival, generalment referenciat com CCR o simplement Creedence, és el nom d'una agrupació de rock clàssic fusionat amb country de finals dels 60,…

26 maig 2017

David García

Comparteix

Creedence Clearwater Revival, generalment referenciat com CCR o simplement Creedence, és el nom d'una agrupació de rock clàssic fusionat amb country de finals dels 60, liderada per John Fogerty. La banda va començar com The Blue Velvets, formada per Tom Fogerty a El Cerrito, Califòrnia en els anys 1950. A mitjans dels 1960 la banda signa contracte amb Fantasy Records i treu el seu primer àlbum: "Creedence Clearwater Revival" i el seu famós single "Suzie Q".

En l'àlbum Willy and the Poor Boys es va notar gran crítica social, contrarietat a l'armamentisme nuclear i a les pressions polític-militars.Van romandre junts durant uns anys, però després dels senzills "Have you ever seen the rain" i "Hey tonight", van córrer remors de la separació del grup.
Al febrer de 1971 Tom Fogerty es va separar del grup i va seguir com solista, la qualitat de la banda va començar a caure i a l'octubre de 1972 es va dissoldre oficialment.
Des de 1993 Creedence Clearwater Revival forma part del Rock and Roll Hall of Fame.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció