En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

"El silenci no era bo per Catalunya ni per les comunitats cristianes"

Aquest dimarts al programa A Primera Hora hem parlat de la carta que uns 300 sacerdots catalans escriuen als bisbes, preveres i diaques d'Espanya sobre…

20 novembre 2018

Comparteix
Aquest dimarts al programa A Primera Hora hem parlat de la carta que uns 300 sacerdots catalans escriuen als bisbes, preveres i diaques d'Espanya sobre el procés polític de Catalunya i els exiliats i presos polítics demanant el seu suport a favor del diàleg, el respecte i la justícia. Hem entrevistat un dels seus promotors, mossen Cinto Busquet
“Un silenci no era bo per Catalunya ni per la resta de comunitats cristianes, i per les persones que injustament estan privades de llibertat”.
ÚLTIMA HORA: Manuel Marchena renuncia a ser president del CGPJ
Lluis Batlló, advocat penalista, ha analitzat la notícia: "Marchena és un gran penalista, és molt ductil, i potser ens dóna la solució a aquest enrenou. Pot reinterpretar la llei que pot ser beneficiosa pel cas del procés".
Avui, 20N, hem explicat que l’Ajuntament de Barcelona ha retirat la medalla honorífica que el consistori li va donar al 1964, amb el comissionat de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes. 
“És una decisió política. Els anteriors governs municipals vam mirar cap un altre cantó. No hi ha més explicació que aquesta”. 
Ningú Dormint al Carrer, cada dimarts
Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació, ha parlat avui de voluntariat amb Francina Alsina presidenta de la Taula de Tercer Sector. 
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció