En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

El teatre s’incorpora al ‘De llibres i més’

El programa “De llibres i més“, de Ràdio Estel, parlarà a partir d’ara de l’actualitat de les arts escèniques. I ho farà dins la nova secció…

24 abril 2014

diarimaresme.com

Comparteix

El programa “De llibres i més“, de Ràdio Estel, parlarà a partir d’ara de l’actualitat de les arts escèniques. I ho farà dins la nova secció “Entre bambalines“, d’entre 15 i 20 minuts de durada. El seu conductor serà el periodista Biel Cadilla(Barcelona, 1979), que fins fa poc havia estat treballant a RAC1. Cada setmana, s’hi farà un repàs a la cartellera i a les millors crítiques. A més, s’entrevistaran dramaturgs, directors i actors d’actualitat.

La primera entrevista serà amb Guillem Clua i Josep Sala, dramaturg i director, respectivament, de l’obra “Gust de cendra”, que s’ha estrenat aquesta setmana (23 d’abril) a la Sala Muntaner, on s’hi estarà, com a mínim, fins al 25 de maig. A més, cada setmana els oïdors del programa podran guanyar entrades per anar al teatre a través d’un concurs.

El programa sobre literatura i cultura de Ràdio Estel, que presenta el periodista Emili Pacheco, s’emet els dissabtes a les 21 hores i es fa una redifusió els diumenges a les 22 hores.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció