En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"El Telèfon de l'Amistat és silenciós però bastant important"

El Telèfon de l'Amistat (977 23 11 11) celebrarà demà dissabte el 30è Sopar Benèfic al Port de Tarragona, a les 21:30h. L’Associació Amics de…

4 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El Telèfon de l'Amistat (977 23 11 11) celebrarà demà dissabte el 30è Sopar Benèfic al Port de Tarragona, a les 21:30h.
L’Associació Amics de Loreto i els Pares Rogacionistes recaptaran fons per a aquesta eina que es posa a disposició d’aquelles persones que, per motius diversos, necessiten posar-se en contacte amb algú per rebre un consell o algun tipus d’ajuda, o, simplement, que l’escolti. El Pare Mario Buonnano, responsable d’aquest projecte, ha explicat a la Fórmula Estel: “És un treball silenciós i que a vegades passa desapercebut, però ha estat una missió bastant important per a la ciutat i la província de Tarragona”. El Pare Mario ha informat que les trucades, “sent Tarragona i província no molt poblada, no són molt numeroses. Però la mitjana és de 5-6 al dia”.
Des d’avui divendres fins diumenge es celebra la Trobada Europea de Frares Caputxins. Josep Manuel Vallejo, frare caputxi, director de la revista Catalunya Franciscana i un dels encarregats de l"organitzacio de la Trobada, ha explicat que “hi haurà un pelegrinatge amb una relíquia de Sant Francesc. Per això diem que Sant Francesc visita els carrers de Barcelona”.
Àngel Miret i Ignasi Miranda, a Un món sense fronteres, han tractat diversos temes, com el català en la judicatura, el dejuni per la llibertat dels presos o expressions freqüents d’origen religiós, com “Endavant les atxes!”, que és pròpia de Divendres Sant. L’atxa és un ciri gran i gruixut que es fa servir durant les processons funeràries.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció