En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"El Telèfon de l'Amistat és silenciós però bastant important"

El Telèfon de l'Amistat (977 23 11 11) celebrarà demà dissabte el 30è Sopar Benèfic al Port de Tarragona, a les 21:30h. L’Associació Amics de…

4 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El Telèfon de l'Amistat (977 23 11 11) celebrarà demà dissabte el 30è Sopar Benèfic al Port de Tarragona, a les 21:30h.
L’Associació Amics de Loreto i els Pares Rogacionistes recaptaran fons per a aquesta eina que es posa a disposició d’aquelles persones que, per motius diversos, necessiten posar-se en contacte amb algú per rebre un consell o algun tipus d’ajuda, o, simplement, que l’escolti. El Pare Mario Buonnano, responsable d’aquest projecte, ha explicat a la Fórmula Estel: “És un treball silenciós i que a vegades passa desapercebut, però ha estat una missió bastant important per a la ciutat i la província de Tarragona”. El Pare Mario ha informat que les trucades, “sent Tarragona i província no molt poblada, no són molt numeroses. Però la mitjana és de 5-6 al dia”.
Des d’avui divendres fins diumenge es celebra la Trobada Europea de Frares Caputxins. Josep Manuel Vallejo, frare caputxi, director de la revista Catalunya Franciscana i un dels encarregats de l"organitzacio de la Trobada, ha explicat que “hi haurà un pelegrinatge amb una relíquia de Sant Francesc. Per això diem que Sant Francesc visita els carrers de Barcelona”.
Àngel Miret i Ignasi Miranda, a Un món sense fronteres, han tractat diversos temes, com el català en la judicatura, el dejuni per la llibertat dels presos o expressions freqüents d’origen religiós, com “Endavant les atxes!”, que és pròpia de Divendres Sant. L’atxa és un ciri gran i gruixut que es fa servir durant les processons funeràries.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció