En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"El temps d'espera a Serveis Socials hauria de ser menor"

Els Serveis Socials de Barcelona van registrar un nou màxim històric l’any 2017 i van atendre més de 81.000 persones. Aquest dijous a la 1a…

1 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Els Serveis Socials de Barcelona van registrar un nou màxim històric l’any 2017 i van atendre més de 81.000 persones. Aquest dijous a la 1a hora de la Fórmula Estel, Jordi Sànchez, gerent de l’IMMS (Institut Municipal de Serveis Socials), ha advertit: "Malgrat que la crisi sembla que va passant, hi ha un sector de població que necessita el suport de serveis socials". Serveis, entre d’altres, a persones pobres, assistència a domicili, àpats a domicili, gent gran amb dependència, aturats… Sànchez ha celebrat contingudament el descens en les llistes d’espera: “Hem anat baixant, des del 31 dies estem a 21 dies. No estem encara contents i creiem que el temps d’espera hauria de ser menor”.
I avui, 1 de març del 2018, es celebra el primer ple del Parlament des que es va constituir, al gener. Eduard Ibañez, advocat i director de Justica i Pau, ha expressat: “És molt necessari i que se superi aquesta situació extranya, anòmala, des què es va suspendre una sessió d'investidura. M'agradaria que avui s'aprovéssin resolucions del màxim consens possible: hi ha molts punts d'acord, fins i tot en tots els grups parlamentaris”.
Reflexions
La periodista Cristina Aluja, en El pensament del dia, ha reflexionat sobre el poder personal, i Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, ha parlat del Dia internacional de la Dona repassant el numero d’aquesta setmana de Catalunya Cristiana.
 

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció