En directe

Fórmula Estel

ALTRES

El terrorisme islamista pot tornar a atemptar a Barcelona

El terrorisme és un fenomen que ha arribat arreu del món i l'amenaça continua sent una amenaça per la societat occidental. El terrorisme es basa…

13 desembre 2018

Comparteix
El terrorisme és un fenomen que ha arribat arreu del món i l'amenaça continua sent una amenaça per la societat occidental. El terrorisme es basa i es projecta a través d'una ideologia extremista i acaba derivant en comportaments violents i sanguinaris.Al programa "A Primera Hora" n'hem parlat amb el professor de Ciència Política de la Universitat de Barcelona i expert en antisemitisme Xavier Torrens . "El terrorisme a curt termini només es pot combatre a través de la fiscalia, la justícia, la policia i l'exercí.A llarg termini es pot fe front a través de l'educació i la cultura si se sap fer bé".
El professor ho ha remarcat avui i ha avisat que les principals ciutats del món com Barcelona, París, Nova York, Berlín o Londres continuen sota l'amenaça de patir un atemptat terrorista. "No hi ha risc zero que no hi hagi un altre atemptat contra la ciutat Comptal, i és que l'islamisme radical es basa en l'antioccidental isme, l'anticrsitianisme, l'antieuropeisme, l'antiamericanisme i l'anticristianisme i antisemitisme".

Escolteu el program "A Primera Hora" aquí

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024