En directe

La Caravana

ACCIÓ SOCIAL

El Tren de la infància, un viatge cap a la igualtat d’oportunitats

El proper dissabte 24 de novembre, amb motiu del dia delsdrets de la infància, un tren de FGC ple de persones conegudes i significativespels seus…

23 novembre 2018

Redacció

Comparteix

El proper dissabte 24 de novembre, amb motiu del dia delsdrets de la infància, un tren de FGC ple de persones conegudes i significativespels seus valors i compromís amb les persones farà el recorregutManresa-Barcelona per simbolitzar un viatge cap a un món on tots els infantstinguin igualtat d’oportunitats. Es tracta d’una iniciativa que forma part delprograma Invulnerables, i que ha estat impulsada per Sor Lucía Caram, que juntamentamb el suport de l’Obra Social “la Caixa” han creat aquest “Tren de lainfància” que vol reivindicar el dret dels nens a ser nens i a ser feliços.

El recorregut del tren començarà a Manresa, a l’estacióde Manresa-Alta, i acabarà a les andanes 3 i 4 de l’estació de plaça Espanya, aBarcelona. Durant el viatge, a més, Themoff produccions enregistrarà unvideoclip amb la cançó “Viu-la” de Filipo Landini, amb una coreografia de jovesmanresans dirigits per Ariadna Guitart.

Entre els famosos que hi participaran hi haurà diversos actorscatalans com Quim Masfarrer o Peyu, i també alguns periodistes com la CarmeBarceló o la Xantal Llavina, entre d’altres. D’altra banda, molts altrespersonatges coneguts també han volgut donar suport a la iniciativa enregistrantvídeos, com és el cas de la Núria Picas, el Padre Ángel, Xavier Graset, i finsi tot Leo Messi.

Sessióde xarxes socials

Després d’aquesta acció solidària, Mariola Dinares, delPopap de Catalunya Ràdio, farà una sessió de xarxes socials, amb l’objectiud’aconseguir que els hashtags #TrenDeLaInfancia,#Invulnerables i #Caixaproifancia puguin arribar a ser Trending Topic a Twitter. És per aquest motiu que els organitzadorshan fet una crida a tots els ciutadans perquè s’uneixin a la iniciativa des deles seves xarxes socials utilitzant els hashtagsi incloent-hi frases i fotografies que puguin ajudar a crear consciència de lanecessitat de treballar a favor dels nens.

Més actualitat

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024