En directe

Tot sardana

ACCIÓ SOCIAL

El Tren de la infància, un viatge cap a la igualtat d’oportunitats

El proper dissabte 24 de novembre, amb motiu del dia delsdrets de la infància, un tren de FGC ple de persones conegudes i significativespels seus…

23 novembre 2018

Redacció

Comparteix

El proper dissabte 24 de novembre, amb motiu del dia delsdrets de la infància, un tren de FGC ple de persones conegudes i significativespels seus valors i compromís amb les persones farà el recorregutManresa-Barcelona per simbolitzar un viatge cap a un món on tots els infantstinguin igualtat d’oportunitats. Es tracta d’una iniciativa que forma part delprograma Invulnerables, i que ha estat impulsada per Sor Lucía Caram, que juntamentamb el suport de l’Obra Social “la Caixa” han creat aquest “Tren de lainfància” que vol reivindicar el dret dels nens a ser nens i a ser feliços.

El recorregut del tren començarà a Manresa, a l’estacióde Manresa-Alta, i acabarà a les andanes 3 i 4 de l’estació de plaça Espanya, aBarcelona. Durant el viatge, a més, Themoff produccions enregistrarà unvideoclip amb la cançó “Viu-la” de Filipo Landini, amb una coreografia de jovesmanresans dirigits per Ariadna Guitart.

Entre els famosos que hi participaran hi haurà diversos actorscatalans com Quim Masfarrer o Peyu, i també alguns periodistes com la CarmeBarceló o la Xantal Llavina, entre d’altres. D’altra banda, molts altrespersonatges coneguts també han volgut donar suport a la iniciativa enregistrantvídeos, com és el cas de la Núria Picas, el Padre Ángel, Xavier Graset, i finsi tot Leo Messi.

Sessióde xarxes socials

Després d’aquesta acció solidària, Mariola Dinares, delPopap de Catalunya Ràdio, farà una sessió de xarxes socials, amb l’objectiud’aconseguir que els hashtags #TrenDeLaInfancia,#Invulnerables i #Caixaproifancia puguin arribar a ser Trending Topic a Twitter. És per aquest motiu que els organitzadorshan fet una crida a tots els ciutadans perquè s’uneixin a la iniciativa des deles seves xarxes socials utilitzant els hashtagsi incloent-hi frases i fotografies que puguin ajudar a crear consciència de lanecessitat de treballar a favor dels nens.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció