En directe

El diumenge a Montserrat

MEDI AMBIENT

TURISME

El turisme de congressos ha de ser respectuós amb el medi ambient i la sostenibilitat

Ricard Santomà, vicedegà de Turisme de l'IQS School of Management, detalla que s'han creat una seixantena d'empreses al voltant del Mobile World Congress

27 febrer 2023

Redacció

Comparteix

Aquest dilluns, ha arrencat un dels congressos més importants per la ciutat de Barcelona: el Mobile World Congress, un dels esdeveniments més importants del món sobre de telefonia mòbil. Més de 2.000 empreses, entre elles grans gegants com Amazon, Samsung o Meta, han arribat a la capital catalana per presentar les principals novetats del sector tecnològic. S'espera que hi assisteixin unes 80.000 persones que generaran un impacte d'uns 350 milions d'euros.

Un visitant menja un bombó dels germans Roca a l'estand del Mobile World Capital 2023.
Un visitant menja un bombó dels germans Roca a l'estand del Mobile World Capital 2023 | ACN

El vicedegà de turisme de l'IQS School of Management de la Universitat Ramon Llull, Ricard Santomà, ha explicat al programa 'El Matí a Ràdio Estel' que "Barcelona té les instal·lacions necessàries per acollir esdeveniments grans com el MWC, una planta hotelera amb bon nivell i servei, connexions directes amb la resta de països i activitats socials i culturals necessàries per desconnectar després d'un dia de feina".

En aquest sentit, Santomà ha argumentat que la capital catalana té consolidat el turisme de negocis i de congressos i que l'objectiu d'ara és lluitar per aconseguir que aquest sigui més respectuós amb el medi ambient i sostenible, perquè no només ha d'aportar prosperitat econòmica sinó també mediambiental i social.

D'altra banda, el vicedegà ha insistit que Barcelona és la no capital europea més visitada i que l'impacte del Mobile a la ciutat és de tal magnitud que ha permès la creació de més d'una seixantena d'empreses.

Entrevista a Ricard Santomà, vicedegà de turisme de l'OQS School of Management de la URL

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció