En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

El Vaticà aclareix que l’estat de salut de Benet XVI no preocupa especialment

Segons l’oficina de premsa de la Santa Seu, els problemes de salut del papa emèrit Benet XVI no són “particularment preocupants”. El Vaticà s’ha vist…

4 agost 2020

Redacció

Comparteix
Segons l’oficina de premsa de la Santa Seu, els problemes de salut del papa emèrit Benet XVI no són “particularment preocupants”.

El Vaticà s’ha vist obligat a oferir aquesta informació després de les declaracions del periodista Peter Seewald a un diari alemany en què afirma que Benet XVI està “extremadament fràgil” i “gairebé sense veu”.

L’oficina d’informació del Vaticà recull les afirmacions del secretari personal de Benet XVI, l’arquebisbe George Ganswein, segons el qual “les condicions de salut del Papa emèrit no són motiu de preocupació especial, llevat que són les d’una persona de 93 anys que travessa la fase més aguda d’una malaltia dolorosa, però no greu”.

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024