En directe

Completes

ESGLÉSIA CATALUNYA

El Via Crucis, aquest divendres a les 18.00h per Ràdio Estel

Ràdio Estel transmet aquest divendres, a les 18.00 hores des de la Catedral de Barcelona, l'exercici del Via Crucis. Aquesta pregària, seguint l'itinerari de Jesús…

20 març 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ràdio Estel transmet aquest divendres, a les 18.00 hores des de la Catedral de Barcelona, l'exercici del Via Crucis. Aquesta pregària, seguint l'itinerari de Jesús amb la creu camí del calvari, està molt lligada a la pietat popular sobretot els divendres de Quaresma. Compartim així un Camí de la Creu especial, viscut a porta tancada a la Catedral però a l'abast de tots vosaltres gràcies a la transmissió radiofònica. Aquest divendres, i també dos propers (dies 27 de març i 3 d'abril) sempre a les 18.00 hores, podeu seguir el Via Crucis amb nosaltres, abans del comentari de l'evangeli i les Vespres de Montserrat.
El Via Crucis o "camí de la creu" és una devoció molt antiga i arrelada en el poble cristià. El creient acompanya Jesús, amb la contemplació de diferents moments del camí que el Senyor va fer al calvari, mitjançant la meditació de les 14 estacions o fets importants. En cada estació, dins un recorregut interior que pot ser també físic, es reflexiona sobre el gran dolor que va patir Jesús, sempre en un to penitencial pensat per demanar perdó per les pròpies faltes. "Jesús, per santificar el poble amb la seva sang, va patir fora de la porta de la ciutat. Sortim, doncs, a trobar-lo fora del campament, carregats amb el seu oprobi! Perquè no tenim aquí la ciutat que durarà per sempre, sinó que busquem la que encara ha de venir. Per Jesucrist, oferim contínuament a Déu un sacrifici d'acció de gràcies, és a dir, el fruit d'uns llavis que lloen el seu nom" (Hb 13,12-15). Aquesta sortida a contemplar la creu per veure-hi les realitats difícils del nostre món, com ara la crisi del coronavirus, té una porta ben oberta des de la sintonia de Ràdio Estel.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció