En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Elena Faba (Ciutadans) assegura que l'equip d'Albert Rivera planteja un programa basat "en la igualtat d'oportunitats"

Elena Faba, número 3 de Ciutadans per Barcelona a les eleccions generals del 20 de desembre, ha visitat aquest dilluns al vespre el programa El…

14 desembre 2015

Redacció

Comparteix
Elena Faba, número 3 de Ciutadans per Barcelona a les eleccions generals del 20 de desembre, ha visitat aquest dilluns al vespre el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio Estel.  En l’entrevista, ha defensat les propostes de la formació que lidera Albert Rivera, i ha dit que Espanya necessita “canvis” per aconseguir que els ciutadans “tinguin una feina digna que ens permeti tenir una vida digna”. En propostes educatives, Ciutadans planteja un “complement per ales famílies menys afavorides” per poder portar els seus fills a les escoles bressol. Elena Faba ha destacat que l’educació és “un dret i ha de ser de qualitat”, i que “tothom ha de tenir accés a les escoles públiques”. 
Una altra proposta important del programa, segons ha dit la candidata, és "la igualtat d’oportunitats". Pel que fa a aquesta qüestió, Faba ha explicat que “les dones han de tenir una independència econòmica i emocional, perquè aixòels donarà la llibertat d’aconseguir els seus somnis”. La número 3 de Ciutadans a Catalunya ha dit que ens trobem en un “moment històric” i que les dones tenen ara "un nou repte: l’ambició professional". “Volem tenir les mateixes oportunitats que totes les persones”, ha assegurat. Des de Ciutadans, Faba ha dit que també proposen "unes baixes i maternals i paternals de vuit setmanes en parts iguals".
En la gran prioritat de reduir l'atur, Elena Faba ha comentat que la seva formació política "vol crear llocs de treball mitjançant petites i mitjanes empreses". També ha destacat la importància "d’ajudar els emprenedors a començar els seus negocis". Sobre aquesta qüestió, s’ha mostrat preocupada per "totes aquelles persones que han hagut de marxar del país per poder trobar la seva oportunitat". I pel que fa al salari mínim interprofessional, la número 3 de Ciutadans ha proposat un “complement salarial per qui no arribi als mínims”.
Elena Faba ha explicat que, des del partit, “es vol que totes les comunitats tinguin els mateixos drets i el mateix format de vinculació”. Pel que fa a la llengua i a la cultura catalana, la dirigent de Ciutadans ha estat molt clara a l'hora d'afirmar que “els nens han de sortir de l’escola preparats, parlant tant català com castellà”.  Finalment, ha demanat el vot per a Ciutadans amb un missatge molt directe: “Tots tenim somnis, ambicions i anhels i, si votem Ciutadans, Albert Rivera ens portarà a l’èxit”.

Es pot escoltar AQUÍ tota l'entrevista a Elena Faba en El mirador de l'actualitat.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció