En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

Elena Faba (Ciutadans) assegura que l'equip d'Albert Rivera planteja un programa basat "en la igualtat d'oportunitats"

Elena Faba, número 3 de Ciutadans per Barcelona a les eleccions generals del 20 de desembre, ha visitat aquest dilluns al vespre el programa El…

14 desembre 2015

Redacció

Comparteix
Elena Faba, número 3 de Ciutadans per Barcelona a les eleccions generals del 20 de desembre, ha visitat aquest dilluns al vespre el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio Estel.  En l’entrevista, ha defensat les propostes de la formació que lidera Albert Rivera, i ha dit que Espanya necessita “canvis” per aconseguir que els ciutadans “tinguin una feina digna que ens permeti tenir una vida digna”. En propostes educatives, Ciutadans planteja un “complement per ales famílies menys afavorides” per poder portar els seus fills a les escoles bressol. Elena Faba ha destacat que l’educació és “un dret i ha de ser de qualitat”, i que “tothom ha de tenir accés a les escoles públiques”. 
Una altra proposta important del programa, segons ha dit la candidata, és "la igualtat d’oportunitats". Pel que fa a aquesta qüestió, Faba ha explicat que “les dones han de tenir una independència econòmica i emocional, perquè aixòels donarà la llibertat d’aconseguir els seus somnis”. La número 3 de Ciutadans a Catalunya ha dit que ens trobem en un “moment històric” i que les dones tenen ara "un nou repte: l’ambició professional". “Volem tenir les mateixes oportunitats que totes les persones”, ha assegurat. Des de Ciutadans, Faba ha dit que també proposen "unes baixes i maternals i paternals de vuit setmanes en parts iguals".
En la gran prioritat de reduir l'atur, Elena Faba ha comentat que la seva formació política "vol crear llocs de treball mitjançant petites i mitjanes empreses". També ha destacat la importància "d’ajudar els emprenedors a començar els seus negocis". Sobre aquesta qüestió, s’ha mostrat preocupada per "totes aquelles persones que han hagut de marxar del país per poder trobar la seva oportunitat". I pel que fa al salari mínim interprofessional, la número 3 de Ciutadans ha proposat un “complement salarial per qui no arribi als mínims”.
Elena Faba ha explicat que, des del partit, “es vol que totes les comunitats tinguin els mateixos drets i el mateix format de vinculació”. Pel que fa a la llengua i a la cultura catalana, la dirigent de Ciutadans ha estat molt clara a l'hora d'afirmar que “els nens han de sortir de l’escola preparats, parlant tant català com castellà”.  Finalment, ha demanat el vot per a Ciutadans amb un missatge molt directe: “Tots tenim somnis, ambicions i anhels i, si votem Ciutadans, Albert Rivera ens portarà a l’èxit”.

Es pot escoltar AQUÍ tota l'entrevista a Elena Faba en El mirador de l'actualitat.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció