En directe

El Matí a Ràdio Estel

SOCIETAT

Els afectats per les clàusules terra veuen la llum

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, preguntem: Què et sembla el decret llei per a la devolució dels diners de les clàusules terra? - Bé.…

21 gener 2017

Redacció

Comparteix
Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, preguntem:
Què et sembla el decret llei per a la devolució dels diners de les clàusules terra?
- Bé. És un abús dels bancs i s’ha de resoldre.
- Malament. Els bancs continuen tenint el control de la situació.
- No ho sé, però falten garanties que la via extrajudicial serveixi per cobrar.
Aquest dilluns a partir de les 19.25 hores, en el programa El mirador de l'actualitat, parlarem dels afectats per les clàusules terra, que es troben ara més a prop de veure resolt el seu problema després del decret aprovat pel govern espanyol amb aprovació garantida al Congrés ¿Què passarà ara, després de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que obliga a tornar als clients tot el que van cobrar per les clàusules terra abusives en els préstecs hipotecaris? Analitzarem les esperances i els dubtes sobre quan i com cobraran els afectats. En el col·loqui, ens acompanyaran María del Mar Serrano, advocada del bufet Barcino, i Ivan González, màster en Economia Social i Solidària.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció