En directe

Plusvàlua dones

RÀDIO ESTEL

"Els atletes i els comités tècnics han valorat d'excel·lent els Jocs"

Josep Félix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha qualificat d’"excel·lent" els Jocs Olímpics del Mediterrani: "Des del punt de vista esportiu, de participació d’atletes (hem batut rècords…

2 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Josep Félix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha qualificat d’"excel·lent" els Jocs Olímpics del Mediterrani: "Des del punt de vista esportiu, de participació d’atletes (hem batut rècords com mai) excel·lent des del punt de vista de participació de països, 26, per primera vegada als JJMM, més enllà d’algún petit defecte que hi han sempre. Els atletes i els comités tècnics internacionals han valorat d’excel·lent també, l’estada, la logística i la coordinació", ha assegurat Ballesteros en una entrevista a RàdioEstel l'endemà de la clausura dels Jocs del Mediterrani.

L'alcalde de Tarragona va afirmar que "han estat uns Jocs injústament tractats", i aquest dilluns ha complementat: "No per part de tots. Però els primers dies es van magnificar les anècdotes, que si alguns autobusos havien arribat tard, quan en Barcelona 92 o altres grans esdeveniments es van arribar a perdre autobusos, o que no sonés un hime de França, en una de 284 cerimònies en total”. 
Com a monstres, és a dir, dificultats per organitar aquests Jocs, Ballesteros ha apuntat: “La situació política que hem viscut fa 2-3 anys, que no vam tenir govern a Espanya, que va fer que anéssim a plantejar un ajornament, perquè la feina s'havia fet, però no hi havia els recursos i la inversió". Però per a l'alcalde de Tarragona, "el gran monstre d'aquests Jocs ha estat la crisi econòmica i social que hem patit", a més de tota la incerta política a la Generalitat de Catalunya.
En clau estrictament política, Josep Félix Ballesteros ha dit, preguntat sobre si hi ha presos polítics i exiliats a Espanya: “Presos polítics no poden haver, perquè per fer política no pot anar ningú a la presó. Jo desitjo que vinguin el més aviat possible a Catalunya, i que siguin jutjats amb la màxima celeritat”.


Escolta l'entrevista a Josep Félix Ballesteros, a partir del minut 33

Més actualitat

El govern espanyol té mig any per resoldre la petició d'indult per a Laura Borràs demanada pel TSJC

Laura Borràs, a l'inici del judici al TSJC.

L'advocat penalista Francesc Jufresa explica que "fins que el Tribunal Suprem no resolgui el recurs que presentarà Borràs, no començarà el tràmit administratiu de l'indult"

31 març 2023

Redacció

Edgar Nebot, sotsinspector del GRAF: "Hi ha cases i urbanitzacions que no haurien d’estar on estan i, si hi són, haurien de tenir unes mesures de prevenció més elevades"

Una de les cases afectades per l'incendi de Pont de Vilomara a la urbanització River Park. / Sílvia Muñoz

El responsable de Bombers de la Generalitat afirma que hi ha habitatges que s’ubiquen en llocs vulnerables i això pot ser un problema

30 març 2023

Redacció

Gonzalo Boye: "El Parlament Europeu s’haurà de pronunciar aviat sobre la detenció de Clara Ponsatí"

L'advocat Gonzalo Boye i l'exconsellera Clara Ponsatí, en el moment de ser detinguda pels Mossos d'Esquadra a Catalunya.

L’advocat que representa a l’eurodiputada ha revelat que Carles Puigdemont tornarà a Catalunya “més aviat que tard”

29 març 2023

Redacció