En directe

Fabricació Pròpia

PAPA FRANCESC

Els bons desitjos de Francesc per als Jocs Olímpics

El papa Francesc ha enviat una salutació especial al poble brasiler i a tots els esportistes que participen en la cita olímpica de Rio de…

4 agost 2016

Redacció

Comparteix

El papa Francesc ha enviat una salutació especial al poble brasiler i a tots els esportistes que participen en la cita olímpica de Rio de Janeiro.

En primer lloc, el Pontífex trasllada una "salutació afectuosa" i posa en relleu que el món té set de pau, de tolerància i de reconciliació. Per això, subratlla, "desitjo que l'esperit dels Jocs Olímpics pugui inspirar tothom, participants i espectadors, per combratre 'la bona batalla' i acabar plegats la carrera", segons les paraules de l'apòstol Pau.

Francesc destaca com a premi no una medalla, sinó "una cosa molt més preciosa: la realització de la civilització on regni la solidaritat, fundada en el reconeixement que tots som membres d'una única família humana, independentment de les diferències de cultura, color de pell o religió".

Adreçant-se directament als brasilers, els desitja que "amb la seva alegria i hospitalitat característica" aquesta oportunitat permeti "superar els moments difícils i comprometre's en el 'treball d'equip', per a la construcció d'un país més just i més segur, apostant per un futur ple d'esperança i d'alegria".

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció