En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

Els bons desitjos de Francesc per als Jocs Olímpics

El papa Francesc ha enviat una salutació especial al poble brasiler i a tots els esportistes que participen en la cita olímpica de Rio de…

4 agost 2016

Redacció

Comparteix

El papa Francesc ha enviat una salutació especial al poble brasiler i a tots els esportistes que participen en la cita olímpica de Rio de Janeiro.

En primer lloc, el Pontífex trasllada una "salutació afectuosa" i posa en relleu que el món té set de pau, de tolerància i de reconciliació. Per això, subratlla, "desitjo que l'esperit dels Jocs Olímpics pugui inspirar tothom, participants i espectadors, per combratre 'la bona batalla' i acabar plegats la carrera", segons les paraules de l'apòstol Pau.

Francesc destaca com a premi no una medalla, sinó "una cosa molt més preciosa: la realització de la civilització on regni la solidaritat, fundada en el reconeixement que tots som membres d'una única família humana, independentment de les diferències de cultura, color de pell o religió".

Adreçant-se directament als brasilers, els desitja que "amb la seva alegria i hospitalitat característica" aquesta oportunitat permeti "superar els moments difícils i comprometre's en el 'treball d'equip', per a la construcció d'un país més just i més segur, apostant per un futur ple d'esperança i d'alegria".

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció