En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Els moviments d’Acció Catòlica General de Barcelona inicien una nova etapa conjunta

ElMoviment Cristià de Joves (MCJ) i el Moviment Cristià d’Adults (MCA), hananunciat que davant la necessitat de treballar en sinergia entre infants, jovesi adults, iniciaran…

8 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

ElMoviment Cristià de Joves (MCJ) i el Moviment Cristià d’Adults (MCA), hananunciat que davant la necessitat de treballar en sinergia entre infants, jovesi adults, iniciaran una nova etapa conjunta en forma de Moviment d’AccióCatòlica General de Barcelona. Aquesta cooperació, creada per facilitar l’itinerariformatiu cristià des de la infància fins a l’edat adulta en un mateix marc, seràuna realitat a partir del proper 21 d’octubre, amb la celebració de la 1atrobada d’Acció Catòlica General a l’arxidiòcesi de Barcelona.

Sotael títol “Sortim i caminem junts”, aquesta trobada tindrà lloc a la parròquiade Sant Pau del Camp, i estarà oberta a totes les persones o grups parroquialsinteressats a conèixer més a fons l’Acció Catòlica i General i la Revisió deVida.

Lajornada s’iniciarà a les 10h del matí, i conclourà amb l’Eucaristia quepresidirà Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona, a les 17h de latarda. Durant el dia, es farà una presentació dels tres sectors (infants, jovesi adults), i es treballarà l’experiència de mirar la vida des dels ulls de lafe. Després del dinar es presentarà la nova Acció Catòlica General, resultatdel treball realitzat durant el matí.

Pera tots aquells que estiguin interessats en la jornada, o a obtenir mésinformació, ho poden fer al correu de l’entitat:acciocatolicageneral.bcn@gmail.com.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció