En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Els moviments d’Acció Catòlica General de Barcelona inicien una nova etapa conjunta

ElMoviment Cristià de Joves (MCJ) i el Moviment Cristià d’Adults (MCA), hananunciat que davant la necessitat de treballar en sinergia entre infants, jovesi adults, iniciaran…

8 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

ElMoviment Cristià de Joves (MCJ) i el Moviment Cristià d’Adults (MCA), hananunciat que davant la necessitat de treballar en sinergia entre infants, jovesi adults, iniciaran una nova etapa conjunta en forma de Moviment d’AccióCatòlica General de Barcelona. Aquesta cooperació, creada per facilitar l’itinerariformatiu cristià des de la infància fins a l’edat adulta en un mateix marc, seràuna realitat a partir del proper 21 d’octubre, amb la celebració de la 1atrobada d’Acció Catòlica General a l’arxidiòcesi de Barcelona.

Sotael títol “Sortim i caminem junts”, aquesta trobada tindrà lloc a la parròquiade Sant Pau del Camp, i estarà oberta a totes les persones o grups parroquialsinteressats a conèixer més a fons l’Acció Catòlica i General i la Revisió deVida.

Lajornada s’iniciarà a les 10h del matí, i conclourà amb l’Eucaristia quepresidirà Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona, a les 17h de latarda. Durant el dia, es farà una presentació dels tres sectors (infants, jovesi adults), i es treballarà l’experiència de mirar la vida des dels ulls de lafe. Després del dinar es presentarà la nova Acció Catòlica General, resultatdel treball realitzat durant el matí.

Pera tots aquells que estiguin interessats en la jornada, o a obtenir mésinformació, ho poden fer al correu de l’entitat:acciocatolicageneral.bcn@gmail.com.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció