En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Els possibles canvis polítics a Catalunya l'any 2017

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem: Com voldries que evolucionés, durant el 2017, el procés polític que viu Catalunya? - Amb la culminació…

30 desembre 2016

Comparteix
Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem:
Com voldries que evolucionés, durant el 2017, el procés polític que viu Catalunya?
- Amb la culminació de la independència.
- Amb un diàleg sincer a nivell polític i social pel bé de tothom, hi hagi o no referèndum.
- Passi el que passi, amb el reconeixement del dret de Catalunya a decidir el seu futur.
A partir de les 19:15 hores, en el programa El mirador de l'actualitat, analitzarem aquest dilluns els canvis que pot tenir la situació política a Catalunya l’any 2017, amb tensions a la vista, amb la intenció que tenen govern i la majoria del Parlament de tirar endavant la proposta de referèndum i amb les previsibles oportunitats per al diàleg:
- Possibles situacions que es poden interposar en el full de ruta, sobretot accions judicials pel procés independentista i un possible bloqueig en el debat final dels pressupostos.
En el col·loqui, participaran Jordi López Camps, jubilat jubilós, Joan Capdevila, diputat d’Esquerra al Congrés, Toni Picó, advocat i exdiputat d’Unió i Sixto Cadenas, treballador de l’Administració de Justícia i membre de Societat Civil Catalana.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció