En directe

El Rosari

ESGLÉSIA CATALUNYA

Els professors de Religió miren endavant amb la trobada ajornada

A causa de la malaltia del virus Covid-19, amb les orientacions de les autoritats sanitàries i de la mateixa Conferència Episcopal,  el director del Secretariat…

20 març 2020

Redacció

Comparteix
A causa de la malaltia del virus Covid-19, amb les orientacions de les autoritats sanitàries i de la mateixa Conferència Episcopal,  el director del Secretariat Interdiocesà per a l'Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC), Pere Micaló ha explicat a Ràdio Estel que s’ha decidit suspendre la celebració de la XIV Jornada de Mestres i Professors de Religió de Catalunya i Andorra que s’havia convocat a Sant Julià de Lòria (Andorra) per a aquest dissabte 21 de març. Micaló també ha explicat que el departament d’Educació aquesta setmana ha enviat un comunicat on informa que s’ajorna la preinscripció escolar i que, de moment, no es posen noves dates. “Es una bona decisió, i ara el termini començarà quan el Departament ens ho mani”, ha conclòs.

El també delegat d'Ensenyament del Bisbat de Girona ha explicat, a més, els arguments que tenen les famílies per discernir quina escola és la millor per als seus fills. “Hi ha molts factors a l’hora de triar una escola, des dels més pràctics fins als que responen a elements de proximitat o sentimentals, com també els ideològics o profunds”, ha comentat. Micaló ha recomanat fer un exercici de reflexió, particularment ara per tribar o no l'assignatura de Religió, ja que “molts pares saben el que no volen per als seus fills però no acaben de saber el que sí que volen”.

Si voleu saber-ne més podeu fer una ullada a la Pàgina de Mestres i Professors de Religió

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció