En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Els vehicles de transport amb conductor sempre han existit

S'arriba al cinqué dia de vaga de taxis i de vehicles amb transport amb conductor (vtcs), sense cap acord que satisfaci als dos col.lectius.Els taxistes…

22 gener 2019

Redacció

Comparteix

S'arriba al cinqué dia de vaga de taxis i de vehicles amb transport amb conductor (vtcs), sense cap acord que satisfaci als dos col.lectius.Els taxistes es plantegen tallar l'Ap-7 amb França amb col.laboració els armilles grogues si no es troba una solució a una vaga que ja porta cinc dies i que està bloquejant part de la Gran via de Barcelona i l 'Avinguda Diagonal. Luis Berbel president dels Sindicats del Taxi (STAC), n'ha parlat als micròfons de Ràdio Estel: " Demanem que es compleixi la normativa vigent i no som cap monopoli ja que actualment hi ha unes divuit mil cinc centes llicències que competeixen entre elles".

 "Els Vtcs han existit sempre tot i que ara s'ha de regular el temps de la contractació, ja que sinó pujarà el preu dels Vtcs per la forta demanda que hi haurà i això provocarà greus conseqüencies al sector del taxi".Els taxistes estan disposats a fer més mobiltzacions si la situació no canvia i el comité de vaga ha establert uns horaris mínims pels serveis d'emergències com ara hospitals o persones necessitades.
l'Stac té previst reunir-se durant les properes hores amb la generalitat per intentar trobar una solució i desencallar un conflicte que ha generat una vaga de cinc dies fins a hores d'ara.
Al programa A Primera Hora també hem parlat del Brexit amb en Xavier Ferrer  president català del Consell Europeu i com cada setmana amb en Ferran Busquets que es el director d'Arrels Fundació que ajuda a les persones més vulnerables sota l'espai " ningú dormint al carrer".

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció