En directe

Fabricació pròpia

AUDIOS

Sense categoria

Emilio Pérez de Rozas: "En un país de Pepes, per a molts només hi havia un Pepe"

El periodista esportiu recorda "la veu" radiofònica Pepe Domingo Castaño, que va morir la matinada del diumenge 17 de setembre als 80 anys

18 setembre 2023

Redacció

Comparteix

Emilio Pérez de Rozas sobre Pepe Domingo Castaño ho té clar: "Quan se'ns mor algú nostre, molt nostre, la gran 'putada' és per qui ens quedem". Així ha començat Emilio Pérez de Rozas l'entrevista a 'La Caravana' de Ràdio Estel. El periodista esportiu va compartir anys d'antena amb Pepe Domingo Castaño, un mite de la ràdio que va morir la matinada del 17 de setembre.

Pepe Domingo Castaño | Europa Press

Molt emocionat, Rozas, amic de Pepe Domingo Castaño, ha assegurat que "la veu", llegenda del periodisme i referent a la cadena COPE, "no li ha donat un mal viure a ningú". I ha explicat una anècdota que ho certifica: "En l'època de xarxes socials on hi ha tanta balis i menyspreu, un oient va enviar un correu a la ràdio que deia: "Tant de bo us acomiadin a tots menys a Pepe".

<h2> La 'cola' que enganxava tot</h2>

Emilio Pérez de Rozas ha explicat sobre Pepe Domingo Castaño com va passar el dia el diumenge 17 de setembre, en rebre la notícia que el seu amic havia mort. "[El periodista] Raúl Paniagua em va trucar i em va dir: "Emilio, ha mort Pepe". "En un país de Pepes, per a alguns només hi havia un Pepe".

Rozas ha descrit el seu amic com "la pega que enganxava tot". "Quan els bojos ens ajuntàvem, ell dimensionava la trobada, l'engrandia, li donava el seu toc". I ha destacat també la seva capacitat per convèncer tothom. "Pepe va anunciar una vegada menjar per a gossos i [Manolo] Lama li va dir tres o quatre vegades que compraria aquest producte, que devia ser boníssim".

Per descomptat, també ha destacat un dels treballs ben conegut de "la veu" radiofònica.

ESCOLTA L'ENTREVISTA AQUÍ

Més actualitat

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Gerardo Pisarello sobre l'amnistia: Hi ha diferents propostes sobre la taula"

Gerardo Pisarello, secretari primer de la mesa del Congrés dels Diputats

El primer secretari de la mesa del Congrés confirma, a Ràdio Estel, que hi ha hagut un intercanvi de documents sobre la possibilitat d'amnistia, però insisteix en el fet que s'ha de ser discret

28 setembre 2023

Redacció