En directe

La Caravana

AUDIOS

Sense categoria

Emilio Pérez de Rozas: "En un país de Pepes, per a molts només hi havia un Pepe"

El periodista esportiu recorda "la veu" radiofònica Pepe Domingo Castaño, que va morir la matinada del diumenge 17 de setembre als 80 anys

18 setembre 2023

Redacció

Comparteix

Emilio Pérez de Rozas sobre Pepe Domingo Castaño ho té clar: "Quan se'ns mor algú nostre, molt nostre, la gran 'putada' és per qui ens quedem". Així ha començat Emilio Pérez de Rozas l'entrevista a 'La Caravana' de Ràdio Estel. El periodista esportiu va compartir anys d'antena amb Pepe Domingo Castaño, un mite de la ràdio que va morir la matinada del 17 de setembre.

Pepe Domingo Castaño | Europa Press

Molt emocionat, Rozas, amic de Pepe Domingo Castaño, ha assegurat que "la veu", llegenda del periodisme i referent a la cadena COPE, "no li ha donat un mal viure a ningú". I ha explicat una anècdota que ho certifica: "En l'època de xarxes socials on hi ha tanta balis i menyspreu, un oient va enviar un correu a la ràdio que deia: "Tant de bo us acomiadin a tots menys a Pepe".

<h2> La 'cola' que enganxava tot</h2>

Emilio Pérez de Rozas ha explicat sobre Pepe Domingo Castaño com va passar el dia el diumenge 17 de setembre, en rebre la notícia que el seu amic havia mort. "[El periodista] Raúl Paniagua em va trucar i em va dir: "Emilio, ha mort Pepe". "En un país de Pepes, per a alguns només hi havia un Pepe".

Rozas ha descrit el seu amic com "la pega que enganxava tot". "Quan els bojos ens ajuntàvem, ell dimensionava la trobada, l'engrandia, li donava el seu toc". I ha destacat també la seva capacitat per convèncer tothom. "Pepe va anunciar una vegada menjar per a gossos i [Manolo] Lama li va dir tres o quatre vegades que compraria aquest producte, que devia ser boníssim".

Per descomptat, també ha destacat un dels treballs ben conegut de "la veu" radiofònica.

ESCOLTA L'ENTREVISTA AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció