En directe

Vespres

PROGRAMES

"En la Bíblia, veiem que han escrit un llibre sobre nosaltres"

Concepció Huerta, biblista i secretària de l'Associació Bíblica de Catalunya, Begonya Palau, membre de l’Associació Bíblica de Catalunya i professora de Nou Testament a la…

26 novembre 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix
Concepció Huerta, biblista i secretària de l'Associació Bíblica de Catalunya, Begonya Palau, membre de l’Associació Bíblica de Catalunya i professora de Nou Testament a la Facultat de Teologia, i Quique Fernández, director de l'Escola d'Animació Bíblica de Barcelona, han explicat aquest dilluns, des del programa El Mirador de l'actualitat, el sentit i els objectius de la Setmana de la Bíblia (del 26 de novembre al 2 de desembre), una iniciativa eclesial oberta a tota la societat per donar a conèixer la Paraula de Déu revelada, el seu contingut i sobretot què ens diu avui a cadascú de nosaltres. Huerta ha destacat que "l'objectiu és despertar l'interès de tothom a conèixer la Bíblia, llegir-la i descobrir el seu missatge, amb els valors que conté".

Palau ha dit que "la Bíblia fa aportacions molt importants, perquè són llibres de diversos segles units per una experiència religiosa que afecta molt també a la dimensió humana i antropològica, perquè parlen de qui és l'home i la dona, quina relació té amb els altres i quina societat es fa a partir d'aquestes reflexions". Fernández ha dit que "el  lema d'aquest any, 'La Paraula és molt a prop teu' (Dt 30,14), ajuda a mostrar que no es tracta de fer esforços per apropar-nos a la Bíblia, sinó que la Paraula de Déu s'apropa a nosaltres i té a veure amb nosaltres". També ha dit que, quan parlem de Bíblia, estem dient que, "en la Bíblia, han escrit un llibre sobre nosaltres, i Déu ens ha fet en ell protagonistes".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 26 de novembre.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció