En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"En llibertats, ara no s'estan fent bé les coses"

L’informe que va donar a conèixer la setmana passada Amnistia Internacional sobre l’empitjorament social del món i l’augment dels crims provocats per l’odi no ha…

28 febrer 2017

@brugarolaspol

Comparteix

L’informe que va donar a conèixer la setmana passada Amnistia Internacional sobre l’empitjorament social del món i l’augment dels crims provocats per l’odi no ha deixat indiferent ningú. El món, més enllà del dilema dictadura-democràcia, està perdent qualitat en humanitat. Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional a Catalunya, l'advocat Xavier Puigdollers, president de l’Associació d’Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, i el politòleg Guillem Pursals han analitzat la preocupant situació aquest dimecres en el programa El Mirador de l’Actualitat aquesta tarda per parlar sobre el tema. Ribas ha comentat al programa que "alguns fets s’estan produint per la manera com es fan ara les coses al món". Per la seva banda, Puigdolleres ha afegit que "el món sí que està empitjorant clarament, ja que dona la sensació que abans tot anava millor".

Puigdollers ha subratllat que "la gràcia de les democràcies és que es respectin les llibertats". Ribas ha afegit que "la crisi de les persones refugiades no només passa per la Mediterrània, sinó que hi ha molta gent que fuig de les bandes". La coordinadora d'Amnistia Internacional ha destacat, a més, que "és més important que mai que es respectin els drets humans, ja que els governs en moltes ocasiones fallen davant els ciutadans". Guillem Pursals ha remarcat que "fa uns anys hi havia uns quants països que semblava que s’obririen, i ara s’estan tancant". Per tancar el col•loqui, Adriana Ribas ha assenyalat que "el respecte dels drets humans de les persones ha de ser a tot el món".

Es pot escoltar AQUÍ 'El mirador' d'aquest dimarts 28 de febrer.

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024