En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

"En llibertats, ara no s'estan fent bé les coses"

L’informe que va donar a conèixer la setmana passada Amnistia Internacional sobre l’empitjorament social del món i l’augment dels crims provocats per l’odi no ha…

28 febrer 2017

@brugarolaspol

Comparteix

L’informe que va donar a conèixer la setmana passada Amnistia Internacional sobre l’empitjorament social del món i l’augment dels crims provocats per l’odi no ha deixat indiferent ningú. El món, més enllà del dilema dictadura-democràcia, està perdent qualitat en humanitat. Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional a Catalunya, l'advocat Xavier Puigdollers, president de l’Associació d’Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, i el politòleg Guillem Pursals han analitzat la preocupant situació aquest dimecres en el programa El Mirador de l’Actualitat aquesta tarda per parlar sobre el tema. Ribas ha comentat al programa que "alguns fets s’estan produint per la manera com es fan ara les coses al món". Per la seva banda, Puigdolleres ha afegit que "el món sí que està empitjorant clarament, ja que dona la sensació que abans tot anava millor".

Puigdollers ha subratllat que "la gràcia de les democràcies és que es respectin les llibertats". Ribas ha afegit que "la crisi de les persones refugiades no només passa per la Mediterrània, sinó que hi ha molta gent que fuig de les bandes". La coordinadora d'Amnistia Internacional ha destacat, a més, que "és més important que mai que es respectin els drets humans, ja que els governs en moltes ocasiones fallen davant els ciutadans". Guillem Pursals ha remarcat que "fa uns anys hi havia uns quants països que semblava que s’obririen, i ara s’estan tancant". Per tancar el col•loqui, Adriana Ribas ha assenyalat que "el respecte dels drets humans de les persones ha de ser a tot el món".

Es pot escoltar AQUÍ 'El mirador' d'aquest dimarts 28 de febrer.

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció