En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

"En llibertats, ara no s'estan fent bé les coses"

L’informe que va donar a conèixer la setmana passada Amnistia Internacional sobre l’empitjorament social del món i l’augment dels crims provocats per l’odi no ha…

28 febrer 2017

@brugarolaspol

Comparteix

L’informe que va donar a conèixer la setmana passada Amnistia Internacional sobre l’empitjorament social del món i l’augment dels crims provocats per l’odi no ha deixat indiferent ningú. El món, més enllà del dilema dictadura-democràcia, està perdent qualitat en humanitat. Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional a Catalunya, l'advocat Xavier Puigdollers, president de l’Associació d’Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, i el politòleg Guillem Pursals han analitzat la preocupant situació aquest dimecres en el programa El Mirador de l’Actualitat aquesta tarda per parlar sobre el tema. Ribas ha comentat al programa que "alguns fets s’estan produint per la manera com es fan ara les coses al món". Per la seva banda, Puigdolleres ha afegit que "el món sí que està empitjorant clarament, ja que dona la sensació que abans tot anava millor".

Puigdollers ha subratllat que "la gràcia de les democràcies és que es respectin les llibertats". Ribas ha afegit que "la crisi de les persones refugiades no només passa per la Mediterrània, sinó que hi ha molta gent que fuig de les bandes". La coordinadora d'Amnistia Internacional ha destacat, a més, que "és més important que mai que es respectin els drets humans, ja que els governs en moltes ocasiones fallen davant els ciutadans". Guillem Pursals ha remarcat que "fa uns anys hi havia uns quants països que semblava que s’obririen, i ara s’estan tancant". Per tancar el col•loqui, Adriana Ribas ha assenyalat que "el respecte dels drets humans de les persones ha de ser a tot el món".

Es pot escoltar AQUÍ 'El mirador' d'aquest dimarts 28 de febrer.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció