En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

En marxa la cinquena edició de la Magic Line de Sant Joan de Déu

El proper 25 de febrerarribarà a Barcelona la cinquena edició de la caminada solidària Magic LineSant Joan de Déu amb l’objectiu de superar el rècord…

24 gener 2018

Redacció

Comparteix

El proper 25 de febrerarribarà a Barcelona la cinquena edició de la caminada solidària Magic LineSant Joan de Déu amb l’objectiu de superar el rècord d’inscrits del 2017. L’obrasocial de Sant Joan de Déu, que també dirigeix accions solidàries arreu del territori,compta ja amb més de 9.000 persones inscrites per a la que és una de lesmobilitzacions socials més destacades de Catalunya.

La caminada multitudinàriaconsisteix a assolir un repte econòmic per part dels equips participants, quefa que s’impliquin amb accions de sensibilització i captació de fons al seuentorn. D’aquesta manera s’aconsegueix fer créixer l’impacte solidari de lamobilització.

Després de cinc anysdes de la seva primera edició, la Magic Line de Sant Joan de Déu ja ha recaptatmés d’un milió euros, que es destinen a ajudar les persones sense llar i en situacióvulnerable.

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció