En directe

El Matí a Ràdio Estel

ACCIÓ SOCIAL

En marxa la cinquena edició de la Magic Line de Sant Joan de Déu

El proper 25 de febrerarribarà a Barcelona la cinquena edició de la caminada solidària Magic LineSant Joan de Déu amb l’objectiu de superar el rècord…

24 gener 2018

Redacció

Comparteix

El proper 25 de febrerarribarà a Barcelona la cinquena edició de la caminada solidària Magic LineSant Joan de Déu amb l’objectiu de superar el rècord d’inscrits del 2017. L’obrasocial de Sant Joan de Déu, que també dirigeix accions solidàries arreu del territori,compta ja amb més de 9.000 persones inscrites per a la que és una de lesmobilitzacions socials més destacades de Catalunya.

La caminada multitudinàriaconsisteix a assolir un repte econòmic per part dels equips participants, quefa que s’impliquin amb accions de sensibilització i captació de fons al seuentorn. D’aquesta manera s’aconsegueix fer créixer l’impacte solidari de lamobilització.

Després de cinc anysdes de la seva primera edició, la Magic Line de Sant Joan de Déu ja ha recaptatmés d’un milió euros, que es destinen a ajudar les persones sense llar i en situacióvulnerable.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció