En directe

Cocodril Club

AUDIOS

Sense categoria

Enric Cambray: "Em sento un intrús fent adaptació i dramatúrgia"

L'actor avança, en exclusiva, un projecte que té entre mans on "celebrarem Núria Feliu conjuntament"

13 setembre 2023

Comparteix

Enric Cambray és un dels noms més polifacètics del teatre. Està a punt d'estrenar-se, a la direcció, amb el musical The Producers, al Teatre Tívoli de Barcelona, i a la televisió el podem veure al programa de TV3, La Puntual, com a ajudant de direcció i també hi assumeix la dramaturgia.

On se sent més còmode? A 'La Caravana' de Ràdio Estel i explica que fent adaptació i dramatúrgia se sent "un intrús total", però que en el cas de La Puntual va acceptar el càrrec perquè anava molt lligada a la producció. En canvi, Cambray confessa que ara el seu camí passa per la direcció perquè ara està "molt centrat a dirigir", tot i que si s'ha de casar amb un càrrec, aquest és el d'actor.

Un actor que no para mai quiet i que no farà vacances fins al maig. Una treva que ha ajustat per quadrar amb un projecte que té entre mans i que avança, en exclusiva a Ràdio Estel: "aviat, celebrarem Núria Feliu conjuntament".

Enric Cambray: "Em sento un intrús fent adaptació i dramatúrgia"

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

Toni Muñoz: "És mentida que Rosa Peral hagi estat amb homes que no l'han tractat bé"

L'autor de la crònica definitiva del crim de la Guàrdia Urbana (Sólo tu me tendrás) ja ha vist la sèrie de Netflix que s'inspira en el cas, 'El cuerpo en llamas'

8 setembre 2023

AUDIOS

Maria Petit: "Quan em vaig quedar cega, a l'ONCE em van dir que era impossible que aprengués a fer servir un ordinador en poc temps"

Maria Petit i el seu gos pigall

Es va quedar cega amb 17 anys d'un accident de moto, però això no l'ha aturat i ara fa de tot: fins i tot muntanyisme!

7 setembre 2023

Redacció