En directe

Camins

ESGLÉSIA CATALUNYA

Enric Vendrell anuncia el seu cessament

EnricVendrell, que ha ocupat el càrrec de director d’Afers Religiosos durant 5 anys,ha anunciat públicament que el nou govern aprovarà el seu cessament en lesproperes…

11 juny 2018

Macià Grau

Comparteix

EnricVendrell, que ha ocupat el càrrec de director d’Afers Religiosos durant 5 anys,ha anunciat públicament que el nou govern aprovarà el seu cessament en lesproperes hores. Mitjançant un tuit, Vendrell ha compartit la decisió del govern,que ha acompanyat amb unes paraules de St Pau: Sabent que dimarts vinent el Govern aprovarà el meu cessament, vullcompartir amb vosaltres aquestes paraules de St Pau llegides a l’Eucaristiad’avui: “Les coses que veiem passen, però les que no veiem duren per sempre”.

Lesmostres de suport cap al director d’Afers Religiosos no s’han fet esperar, ipoc després de conèixer la notícia les xarxes socials s’han omplert demissatges de suport i agraïment cap a Enric Vendrell. D’altra banda, el governde la Generalitat encara no ha anunciat qui serà el seu successor, en espera defer pública la notícia en les properes hores.

EnricVendrell, militant d’UDC, va substituir Xavier Puigdollers gairebé dos anysdesprés del canvi de govern del 2010, i es va convertir així en el cinquè responsabled’aquest organisme creat l’any 2000 per Jordi Pujol. Anteriorment, en l’àmbiteclesial havia format part del moviment d’estudiants i de professionals d’AccióCatòlica a l’arxidiòcesi de Barcelona, i també havia treballat en l'àmbit de lagestió d'entitats.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció