En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

"Ens preocupa que es posi en dubte el prestigi de tot un sistema"

Aquest dimecres al programa A Primera Hora ens hem fet ressó de la compareixença de José Maria Aznar davant la comissió d’investigació al Congrés dels…

19 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimecres al programa A Primera Hora ens hem fet ressó de la compareixença de José Maria Aznar davant la comissió d’investigació al Congrés dels Diputats: “Normalment les comissions no serveixen: els partits polítics les fan servir per fiscalitzar, aconseguir el titular… més per una imatge pròpia que pel propi funcionament de la comissió”, ha explicat el politòleg i columnista a La República, Guillem Pursals.
Ahir dimarts també vam descobrir un nou cas dels Másters entre els polítics i li va tocar a la líder de Ciutadants per Barcelona, Carina Mejías. De quina manera afecten tots aquests casos a les Universitats i als seus alumnes? Josep Maria Garrell, rector de la Universitat Ramón Llul i vocal primer de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), ha expressat durant l'entrevista: "Ens preocupa que es posi en dubte el prestigi de tot un sistema".
De 8 a 9 del matí també hem parlat d’educació amb el youtoumestre de sisè de primària del Col·legi Mare de Déu dels Socós d’Agramunt, Ricard Bertran: "A l'escola vam treballar el projecte de mitjans de comunicació. Faltava aquesta àrea que pels adolescents i pre-adolescents, el YouTube. Vaig pensar que els hi ensenyaria fent de youtuber. I al dia següent, quan el vaig voler ensenyar a classe, ja ho havia vist tothom".

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció