En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Ens preocupa que es posi en dubte el prestigi de tot un sistema"

Aquest dimecres al programa A Primera Hora ens hem fet ressó de la compareixença de José Maria Aznar davant la comissió d’investigació al Congrés dels…

19 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimecres al programa A Primera Hora ens hem fet ressó de la compareixença de José Maria Aznar davant la comissió d’investigació al Congrés dels Diputats: “Normalment les comissions no serveixen: els partits polítics les fan servir per fiscalitzar, aconseguir el titular… més per una imatge pròpia que pel propi funcionament de la comissió”, ha explicat el politòleg i columnista a La República, Guillem Pursals.
Ahir dimarts també vam descobrir un nou cas dels Másters entre els polítics i li va tocar a la líder de Ciutadants per Barcelona, Carina Mejías. De quina manera afecten tots aquests casos a les Universitats i als seus alumnes? Josep Maria Garrell, rector de la Universitat Ramón Llul i vocal primer de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), ha expressat durant l'entrevista: "Ens preocupa que es posi en dubte el prestigi de tot un sistema".
De 8 a 9 del matí també hem parlat d’educació amb el youtoumestre de sisè de primària del Col·legi Mare de Déu dels Socós d’Agramunt, Ricard Bertran: "A l'escola vam treballar el projecte de mitjans de comunicació. Faltava aquesta àrea que pels adolescents i pre-adolescents, el YouTube. Vaig pensar que els hi ensenyaria fent de youtuber. I al dia següent, quan el vaig voler ensenyar a classe, ja ho havia vist tothom".

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció