En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Entre l'infern del 155 i el Cel de la República, som a terra"

El panorama polític a Catalunya i al conjunt d’Espanya ha canviat totalment, i de quina manera! Aquest dilluns a la Fórmula Estel hem analitzat els…

4 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El panorama polític a Catalunya i al conjunt d’Espanya ha canviat totalment, i de quina manera! Aquest dilluns a la Fórmula Estel hem analitzat els canvis radicals en la situació política a Espanya, amb el panorama que ofereix el nou govern de Pedro Sánchez, i també la formació del nou govern de Catalunya. Xavier Torrens, professor de Ciència Política a la Universitat de Barcelona, ha fet El Comentari d'Actualitat: “Passem de l'infern del 155 al Cel d'un estat independent i la república? No. Entre l’infern i el Cel, som a terra. De fet, hem de tocar de peus a terra".
60 anys de la Fundació Pere Tarrés
Hem entrevistat Rafael Ruiz de Gauna, director de Relacions Institucionals de la Fundació Pere Tarrés, amb motiu del 60è aniversari d’aquesta entitat vinculada a l’Església diocesana de Barcelona. Ruiz de Gauna ha narrat que la Fundació es dedica activament a l’educació “fora de l’aula”, que transmet els valors del cristianisme, que en aquests 60 anys han format 40.000 monitors, i que estan arrelats a les parròquies.
I ens ha visitat, com cada dilluns, el professor de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona Eulogi Broto, en els minuts del Vist per a sentència.
El pensament del dia ens l’ha portat Marta Burguet, doctora en Pedagogia i professora de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel


Foto

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció