En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Ernesto Pascual: “L’oposició veneçolana va decidir sortir al carrer amb un suport minoritari”

Aquest divendres a Ràdio Estel hem parlat sobre la situació que s’està vivint aquests darrers dies, i a hores d’ara, a Veneçuela. Ernesto Pascual ha…

3 maig 2019

Comparteix
Aquest divendres a Ràdio Estel hem parlat sobre la situació que s’està vivint aquests darrers dies, i a hores d’ara, a Veneçuela. Ernesto Pascual ha explicat que “Veneçuela no està vivint una guerra civil, tot i que està enmig d’una tormenta perfecta, en la qual els Estats Units hi té interessos, i Rússia també. S’estan fent maniobres per desfer-se de Nicolás Maduro, però la qüestió encara no està madura”. Segons l’expert en política internacional, “Juan Guaidó ha propiciat un cop d’estat. Des de Veneçuela ens arriben informacions molt complexes, el què ha passat aquesta setmana són negociacions entre gent propera al govern de Maduro, i els Estats Units, en solitari, han ajudat a fer una transició en la que Nicolás Maduro desapareixés del mapa”. 
I, segons les últimes informacions, ha apuntat Pascual, Juan Guaidó, que també participava de les negociacions, “es va precipitar en el moment en què va descobrir que hi havia gent que filtrava les converses al propi Maduro. El cert és que hi havia la intenció que Maduro abandonés el poder i així precipitar una transició cap a unes eleccions, però al veure que això va fallar, l’oposició veneçolana va decidir sortir al carrer amb un suport minoritari”.
És divendres i per tant a Ràdio Estel hem tingut el Consell de Savis, amb l’Àngela, la Roser, en Ferran i en Jordi, el nostre Think Tank particular. I a partir de les nou hem tingut una nova edició de Tirant pel Dret, el consultori legal d’aquesta casa, avui per parlar de la compravenda immobiliària. Recordin que per exposar les seves qüestions als advocats que ens acompanyen ens poden trucar al telèfon del directe (93.409.27.71 - 93.409.27.72)
Si vols tornar a escoltar el programa, fes-ho AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció