En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"És fruit d'una suma d'esforços de tots en els darrers 20-30 anys"

Falten 3 dies per La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, i avui dimecres, a les 15h, es tanquen inscripcions. L’acte es farà el proper…

30 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Falten 3 dies per La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, i avui dimecres, a les 15h, es tanquen inscripcions. L’acte es farà el proper 1 de juny, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella. Sobre La Nit ha versat El pensament del dia de Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. 
Nou govern de Quim Torra i atemptat jihadista a Lieja 
A la primera hora informativa de la Fórmula Estel hem parlat del nou govern de Quim Torra i de l’atemptat jihadista a Lieja amb Eulogi Broto, advocat, jurista, professor de l'ISCREB i ex-resident belga: "Lieja és una ciutat tranquil·la, no molt gran, la capital d’Avalonia, la capital històrica”. Broto ha assenyalat: “El que més em sobta és com fer assistència a les presons perquè els presos islàmics no es radicalitzin després de delictes comuns, per falta d’un seguiment de les autoritats religioses dins les presons”. 
Sobre el nou executiu de la Generalitat, el jurista i advocat Eulogi Broto ha afirmat: “Com ciutadà molt alleugerit perquè fa falta un nou Govern es posi a treballar pels ciutadans i es comenci a recuperar la certa pau institucional, curiosament quan es trenca a l’altra banda, amb les dues mocions de censura”. I ha afegit: “Que no s’hagi publicat al DOGC és una irregularitat i un acte de prevaricació clara”.
El consum de tabac ha baixat a mínims històrics a Catalunya
Carmen Cabezas, subdirectora de promoció de Salut, ha assegurat a la Fórmula Estel: “És fruit d'una suma d’esforços de tots en els darrers 20-30 anys”, entre els quals ha citat establiments, centres de treball, professors, i l’ajuda de Salut. Cabezas s’ha mostrat d’acord en augmentar el preu del paquet de tabac per prevenir l’inici en persones joves i en els més desfavorits, entre altres mesures
Fa any i mig l’Esglesia de Santa Anna de Barcelona va començar a acollir refugiats i persones sense sostre. 
Una de les principals promotores, la monja teresiana Victòria Molins, ha recordat que és una idea del Papa Francesc, i que, malgrat que ocupen part de l’església, ella ha respost: “Fixa't en la gran quantitat de temples de Déu que hi ha aquí. Tots els que estem aquí som temples de Déu”.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció