En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"És fruit d'una suma d'esforços de tots en els darrers 20-30 anys"

Falten 3 dies per La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, i avui dimecres, a les 15h, es tanquen inscripcions. L’acte es farà el proper…

30 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Falten 3 dies per La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, i avui dimecres, a les 15h, es tanquen inscripcions. L’acte es farà el proper 1 de juny, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella. Sobre La Nit ha versat El pensament del dia de Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. 
Nou govern de Quim Torra i atemptat jihadista a Lieja 
A la primera hora informativa de la Fórmula Estel hem parlat del nou govern de Quim Torra i de l’atemptat jihadista a Lieja amb Eulogi Broto, advocat, jurista, professor de l'ISCREB i ex-resident belga: "Lieja és una ciutat tranquil·la, no molt gran, la capital d’Avalonia, la capital històrica”. Broto ha assenyalat: “El que més em sobta és com fer assistència a les presons perquè els presos islàmics no es radicalitzin després de delictes comuns, per falta d’un seguiment de les autoritats religioses dins les presons”. 
Sobre el nou executiu de la Generalitat, el jurista i advocat Eulogi Broto ha afirmat: “Com ciutadà molt alleugerit perquè fa falta un nou Govern es posi a treballar pels ciutadans i es comenci a recuperar la certa pau institucional, curiosament quan es trenca a l’altra banda, amb les dues mocions de censura”. I ha afegit: “Que no s’hagi publicat al DOGC és una irregularitat i un acte de prevaricació clara”.
El consum de tabac ha baixat a mínims històrics a Catalunya
Carmen Cabezas, subdirectora de promoció de Salut, ha assegurat a la Fórmula Estel: “És fruit d'una suma d’esforços de tots en els darrers 20-30 anys”, entre els quals ha citat establiments, centres de treball, professors, i l’ajuda de Salut. Cabezas s’ha mostrat d’acord en augmentar el preu del paquet de tabac per prevenir l’inici en persones joves i en els més desfavorits, entre altres mesures
Fa any i mig l’Esglesia de Santa Anna de Barcelona va començar a acollir refugiats i persones sense sostre. 
Una de les principals promotores, la monja teresiana Victòria Molins, ha recordat que és una idea del Papa Francesc, i que, malgrat que ocupen part de l’església, ella ha respost: “Fixa't en la gran quantitat de temples de Déu que hi ha aquí. Tots els que estem aquí som temples de Déu”.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció