En directe

Laudes

SOCIETAT

"És inevitable l'adeu a Maradona a l'Argentina amb honors d'Estat"

El periodista Ricard Torquemada ha dit aquest dijous que "era inevitable que, a l'Argentina, es dediqui un comiat a Maradona com el que s'està vivint,…

26 novembre 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix
El periodista Ricard Torquemada ha dit aquest dijous que "era inevitable que, a l'Argentina, es dediqui un comiat a Maradona com el que s'està vivint, amb honors d'Estat, perquè allà és un mite". En una entrevista al programa El Mirador de l'actualitat de Ràdio Estel, ha destacat que que el fenomen Maradona, que va morir aquest dimecres als 60 anys per un infart mentre es recuperava d'una operació cerebral, l'ha marcat molt. "Em va atrapar a l'adolescència i em va connectar molt al futbol. Em va canviar la vida, per l'impacte que em va generar, que va ser molt gran, moment des del qual he estat un gran seguidor del Maradona futbolista, que es va acabar ja fa molt de temps", ha explicat. Torquemada ha admès que, amb el que ha passat des de la retirada esportiva, ha viscut "patiment des de fa molts anys".
En un altre moment, el periodista de Catalunya Ràdio ha comentat que, "a l'Argentina, la passió és exagerada, i Maradona sempre ha representat els extrems". Igualment ha afegit que "l'etapa del futbolista a Nàpols, amb molta passió, i ha estat molt desmesurat tot també quan ha jugat la selecció argentina". Ricard Torquemada ha destacat, en aquesta línia, que "això és el que Maradona ha generat i el que ha representat, tot vinculat a la seva carrera esportiva al Nàpols, al Mundial de Mèxic i en el context de la Guerra de les Malvines i altres fets que s'han produït i que sempre han pesat molt en la seva vida". El periodista ha assegurat que Maradona va deixar el Barça el 1984, després de dos anys de blaugrana, "perquè va tenir mala sort amb l'hepatitis i amb les lesions, cosa que va fer que aquí veiéssim molt poc Maradona, només quatre pinzellades". A més, ha subratllat que l'astre argentí "passava per un moment delicat personalment, cosa que va provocar que demanés anar-se'n al Nàpols per començar-hi una altra aventura", en la qual va triomfar igualment amb llums i ombres.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dijous 26 de novembre (minut 35', l'entrevista)

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció