En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món"

Torna Sant Jordi amb els seus colors, les seves olors de roses fresques i llibres acabats d'estrenar, els passejos pels carrers plens a vessar i…

23 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Torna Sant Jordi amb els seus colors, les seves olors de roses fresques i llibres acabats d'estrenar, els passejos pels carrers plens a vessar i l'alegria de compartir l'amor. 
Aquest dilluns 23 d'abril trobaràs l'equip humà de RàdioEstel a l'Ateneu Barcelonès, al carrer Canuda número 6 de Barcelona. Podràs veure com fem ràdio en directe des de les 11.00 hores del matí a les 18.30 hores de la tarda. Comptarem amb entrevistes, música, Mirador de l’Actualitat especial Sant Jordi i molt més
La Fórmula Estel, però, ha començat als estudis de RàdioEstel, on cada matí de 8 a 9 et posem al dia de les notícies. Jordi Casado, coach, ha fet El Pensament del Dia: “Un cavaller i una princesa, moguts per vèncer el drac de la ignorància, l’odi i la por, es carregaven de llibres, d’històries, contes i llegendes, com a armes per despertar les ments més adormides. I van vèncer”.
També a la 1a hora de la Fórmula Estel, Teresa Iribarren, professora de literatura dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, ha glossat les virtuts de la literatura: “És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món", “és molt útil des del punt de vista lingüístic i de l'expressivitat” o també ha dit: "Els relats ens expliquen conflictes, i veiem les solucions que el personatge tria" 
Josep Maria Turull, rector del Seminari de Barcelona, ha fet El Comentari de l’Actualitat sobre la presentació aquest diumenge del pla pastoral de l'arxidiòcesi de Barcelona a la Basílica de Santa Maria del Mar: "SORTIM va ser la paraula que una i altra vegada es va anar repetint. Ho deien tots, perquè això és el que ens ha de guiar al llarg d'aquest temps, seguint la invitació del Papa Francesc de ser una Església en sortida".

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció