En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món"

Torna Sant Jordi amb els seus colors, les seves olors de roses fresques i llibres acabats d'estrenar, els passejos pels carrers plens a vessar i…

23 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Torna Sant Jordi amb els seus colors, les seves olors de roses fresques i llibres acabats d'estrenar, els passejos pels carrers plens a vessar i l'alegria de compartir l'amor. 
Aquest dilluns 23 d'abril trobaràs l'equip humà de RàdioEstel a l'Ateneu Barcelonès, al carrer Canuda número 6 de Barcelona. Podràs veure com fem ràdio en directe des de les 11.00 hores del matí a les 18.30 hores de la tarda. Comptarem amb entrevistes, música, Mirador de l’Actualitat especial Sant Jordi i molt més
La Fórmula Estel, però, ha començat als estudis de RàdioEstel, on cada matí de 8 a 9 et posem al dia de les notícies. Jordi Casado, coach, ha fet El Pensament del Dia: “Un cavaller i una princesa, moguts per vèncer el drac de la ignorància, l’odi i la por, es carregaven de llibres, d’històries, contes i llegendes, com a armes per despertar les ments més adormides. I van vèncer”.
També a la 1a hora de la Fórmula Estel, Teresa Iribarren, professora de literatura dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, ha glossat les virtuts de la literatura: “És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món", “és molt útil des del punt de vista lingüístic i de l'expressivitat” o també ha dit: "Els relats ens expliquen conflictes, i veiem les solucions que el personatge tria" 
Josep Maria Turull, rector del Seminari de Barcelona, ha fet El Comentari de l’Actualitat sobre la presentació aquest diumenge del pla pastoral de l'arxidiòcesi de Barcelona a la Basílica de Santa Maria del Mar: "SORTIM va ser la paraula que una i altra vegada es va anar repetint. Ho deien tots, perquè això és el que ens ha de guiar al llarg d'aquest temps, seguint la invitació del Papa Francesc de ser una Església en sortida".

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024