En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

"És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món"

Torna Sant Jordi amb els seus colors, les seves olors de roses fresques i llibres acabats d'estrenar, els passejos pels carrers plens a vessar i…

23 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Torna Sant Jordi amb els seus colors, les seves olors de roses fresques i llibres acabats d'estrenar, els passejos pels carrers plens a vessar i l'alegria de compartir l'amor. 
Aquest dilluns 23 d'abril trobaràs l'equip humà de RàdioEstel a l'Ateneu Barcelonès, al carrer Canuda número 6 de Barcelona. Podràs veure com fem ràdio en directe des de les 11.00 hores del matí a les 18.30 hores de la tarda. Comptarem amb entrevistes, música, Mirador de l’Actualitat especial Sant Jordi i molt més
La Fórmula Estel, però, ha començat als estudis de RàdioEstel, on cada matí de 8 a 9 et posem al dia de les notícies. Jordi Casado, coach, ha fet El Pensament del Dia: “Un cavaller i una princesa, moguts per vèncer el drac de la ignorància, l’odi i la por, es carregaven de llibres, d’històries, contes i llegendes, com a armes per despertar les ments més adormides. I van vèncer”.
També a la 1a hora de la Fórmula Estel, Teresa Iribarren, professora de literatura dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, ha glossat les virtuts de la literatura: “És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món", “és molt útil des del punt de vista lingüístic i de l'expressivitat” o també ha dit: "Els relats ens expliquen conflictes, i veiem les solucions que el personatge tria" 
Josep Maria Turull, rector del Seminari de Barcelona, ha fet El Comentari de l’Actualitat sobre la presentació aquest diumenge del pla pastoral de l'arxidiòcesi de Barcelona a la Basílica de Santa Maria del Mar: "SORTIM va ser la paraula que una i altra vegada es va anar repetint. Ho deien tots, perquè això és el que ens ha de guiar al llarg d'aquest temps, seguint la invitació del Papa Francesc de ser una Església en sortida".

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció