En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

"És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món"

Torna Sant Jordi amb els seus colors, les seves olors de roses fresques i llibres acabats d'estrenar, els passejos pels carrers plens a vessar i…

23 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Torna Sant Jordi amb els seus colors, les seves olors de roses fresques i llibres acabats d'estrenar, els passejos pels carrers plens a vessar i l'alegria de compartir l'amor. 
Aquest dilluns 23 d'abril trobaràs l'equip humà de RàdioEstel a l'Ateneu Barcelonès, al carrer Canuda número 6 de Barcelona. Podràs veure com fem ràdio en directe des de les 11.00 hores del matí a les 18.30 hores de la tarda. Comptarem amb entrevistes, música, Mirador de l’Actualitat especial Sant Jordi i molt més
La Fórmula Estel, però, ha començat als estudis de RàdioEstel, on cada matí de 8 a 9 et posem al dia de les notícies. Jordi Casado, coach, ha fet El Pensament del Dia: “Un cavaller i una princesa, moguts per vèncer el drac de la ignorància, l’odi i la por, es carregaven de llibres, d’històries, contes i llegendes, com a armes per despertar les ments més adormides. I van vèncer”.
També a la 1a hora de la Fórmula Estel, Teresa Iribarren, professora de literatura dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, ha glossat les virtuts de la literatura: “És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món", “és molt útil des del punt de vista lingüístic i de l'expressivitat” o també ha dit: "Els relats ens expliquen conflictes, i veiem les solucions que el personatge tria" 
Josep Maria Turull, rector del Seminari de Barcelona, ha fet El Comentari de l’Actualitat sobre la presentació aquest diumenge del pla pastoral de l'arxidiòcesi de Barcelona a la Basílica de Santa Maria del Mar: "SORTIM va ser la paraula que una i altra vegada es va anar repetint. Ho deien tots, perquè això és el que ens ha de guiar al llarg d'aquest temps, seguint la invitació del Papa Francesc de ser una Església en sortida".

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció