En directe

Sense distància

SOCIETAT

"Es necessita l'actitud de dialogar sobre el futur de Catalunya"

L'advocat penalista Lluís Batlló, el president de l'Associació d'Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, Xavier Puigdollers, i l'historiador Joan Pallarès han coincidit aquest dimecres, en el programa El…

27 setembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
L'advocat penalista Lluís Batlló, el president de l'Associació d'Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, Xavier Puigdollers, i l'historiador Joan Pallarès han coincidit aquest dimecres, en el programa El Mirador de l'actualitat, davant la idea que "es necessita l'actitud de dialogar sobre el futur de Catalunya". Puigdollers ha destacat que, "passi el que passi diumenge i tenint en compte que uns diuen que el referèndum és il·legal i els altres no, és important un acostament" per veure què es fa. Joan Pallarès ha recordat que "Mariano Rajoy presentarà com una victòria el que passi diumenge fins i tot encara que hi hagi votacions". Sobre la declaració de la Conferència Episcopal Espanyola davant la situació a Catalunya, feta pública precisament aquest dimecres, tots tres han destacat el to ponderat dels bisbes.
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 27 de setembre

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció