En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"És possible que hi hagi noves informacions els pròxims dies"

Escoltes, investigació i molt més. El mateix dia en què hem sabut que el marit de Maria Dolores de Cospedal va encarregar en nom de…

2 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Escoltes, investigació i molt més. El mateix dia en què hem sabut que el marit de Maria Dolores de Cospedal va encarregar en nom de l'exsecretaria del PP una investigació de Javier Arenas, que aleshores ja era un rival polític de Cospedal, hem parlat amb Antonio Rodriguez, sotsdirector del diari digital Moncloa.com, que ha assegurat a Fórmula Estel: "Tenim més possibilitats que hi hagi noves informacions els pròxims dies. El material és extens i exigeix moltes hores d'escolta, i saber on hi ha notícia, i on no".
Sobre Villarejo, Rodríguez ha afirmat: "El senyor Villarejo surt molt mal parat de totes les informacions que estem donant. No l'hem defensat en cap moment, creiem que és un pressumpte delinqüent que ha fet coses molt dolentes. La ciutadania ha de saber què passava a les cloaques" i que "fins i tot els seus superiors estaven espantats del poder que havia atresorat aquest personatge".

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció