En directe

Sons de la terra

RÀDIO ESTEL

"És una aposta per un model avançat de formació de mestres"

Hem analitzat les converses i els pressupostos d’aquests darrers dies amb el periodista Lluis Foix, aquest dilluns a A Primera Hora. “Serveixen perquè Pablo Iglesias…

22 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Hem analitzat les converses i els pressupostos d’aquests darrers dies amb el periodista Lluis Foix, aquest dilluns a A Primera Hora.
“Serveixen perquè Pablo Iglesias demostri que és una peça clau de la política espanyola, sense estar al Govern, ha estat 3 dies sent notícia (...) De què ha servit tot això? De res. No es pot despendre l'aprovació dels pressupostos"
MIF
S’ha posat sobre la taula un conjunt d’accions que volen millorar i prestigiar la feina de mestre i professor com la necessitat de fer unes pràctiques (semblant al MIR) dels metges. Ignasi Garcia, Director General de Professorat i Personal de centres públics, ha valorat a RàdioEstel:
“El punt bàsic és una aposta per un model de formació de mestres avançat i amb un grau d'exigència superior a l'actual. Inclou un màster, per tant, una formació de 5 anys”.
Els dilluns, a 3 quarts de 9 ens visita el jurista i professor de l’ISCREB Eulogi Broto per comentar l’actualitat, educació, política... i a partir de les nou el nostre particular Think Tank
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció