En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"És una aposta per un model avançat de formació de mestres"

Hem analitzat les converses i els pressupostos d’aquests darrers dies amb el periodista Lluis Foix, aquest dilluns a A Primera Hora. “Serveixen perquè Pablo Iglesias…

22 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Hem analitzat les converses i els pressupostos d’aquests darrers dies amb el periodista Lluis Foix, aquest dilluns a A Primera Hora.
“Serveixen perquè Pablo Iglesias demostri que és una peça clau de la política espanyola, sense estar al Govern, ha estat 3 dies sent notícia (...) De què ha servit tot això? De res. No es pot despendre l'aprovació dels pressupostos"
MIF
S’ha posat sobre la taula un conjunt d’accions que volen millorar i prestigiar la feina de mestre i professor com la necessitat de fer unes pràctiques (semblant al MIR) dels metges. Ignasi Garcia, Director General de Professorat i Personal de centres públics, ha valorat a RàdioEstel:
“El punt bàsic és una aposta per un model de formació de mestres avançat i amb un grau d'exigència superior a l'actual. Inclou un màster, per tant, una formació de 5 anys”.
Els dilluns, a 3 quarts de 9 ens visita el jurista i professor de l’ISCREB Eulogi Broto per comentar l’actualitat, educació, política... i a partir de les nou el nostre particular Think Tank
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció