En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

"És una llàstima que 893 ferits hagin fet que la política faci política"

Aquest dimecres va ser la primera vegada que l'Eurocambra va abordar la situació a Catalunya, aquest dijous hem volgut parlar amb Teresa Carreras, membre de…

5 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimecres va ser la primera vegada que l'Eurocambra va abordar la situació a Catalunya, aquest dijous hem volgut parlar amb Teresa Carreras, membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya: “És una llàstima que 893 persones ferides hagin fet que la política faci política, que s'interessi pels ciutadans. Ho trobo una llàstima però també una oportunitat". Carreras també ha animat a signar la petició perquè la UE condemni les càrregues policials de l’1 d’octubre.
En El Comentari de l’Actualitat hem escoltat Xavier Casanovas, director de Cristianisme i Justícia: "S'han obert grans ferides que no seran fàcil tancar. Hem d'abordar per totes el problema d'encaix de Catalunya en una Espanya plurinacional”, ha començat dient. Casanovas ha remarcat que hem de frenar el pas de la fòbia a l'odi i ha parlat de quin paper haurien de fer els cristians en aquest conflicte: “Aturar l'escalada de tensió i fer trobades entre la família cristiana. Moltes vegades guiats per una falsa prudència arribem tard. Els cristians estem cridats a ser persones sanants"
Ja saps que Catalunya Cristiana arriba cada dijous a cases dels suscriptors i que, el mateix dia a les 8 del matí, parlem amb la seva cap de redacció? Carme Munté ha repassat la portada: Després de l’1 d’octubre i l’incompliment de l’acollida als refugiats.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció