En directe

La veu dels animals

RÀDIO ESTEL

"És una llàstima que 893 ferits hagin fet que la política faci política"

Aquest dimecres va ser la primera vegada que l'Eurocambra va abordar la situació a Catalunya, aquest dijous hem volgut parlar amb Teresa Carreras, membre de…

5 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimecres va ser la primera vegada que l'Eurocambra va abordar la situació a Catalunya, aquest dijous hem volgut parlar amb Teresa Carreras, membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya: “És una llàstima que 893 persones ferides hagin fet que la política faci política, que s'interessi pels ciutadans. Ho trobo una llàstima però també una oportunitat". Carreras també ha animat a signar la petició perquè la UE condemni les càrregues policials de l’1 d’octubre.
En El Comentari de l’Actualitat hem escoltat Xavier Casanovas, director de Cristianisme i Justícia: "S'han obert grans ferides que no seran fàcil tancar. Hem d'abordar per totes el problema d'encaix de Catalunya en una Espanya plurinacional”, ha començat dient. Casanovas ha remarcat que hem de frenar el pas de la fòbia a l'odi i ha parlat de quin paper haurien de fer els cristians en aquest conflicte: “Aturar l'escalada de tensió i fer trobades entre la família cristiana. Moltes vegades guiats per una falsa prudència arribem tard. Els cristians estem cridats a ser persones sanants"
Ja saps que Catalunya Cristiana arriba cada dijous a cases dels suscriptors i que, el mateix dia a les 8 del matí, parlem amb la seva cap de redacció? Carme Munté ha repassat la portada: Després de l’1 d’octubre i l’incompliment de l’acollida als refugiats.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció