En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"És una llàstima que 893 ferits hagin fet que la política faci política"

Aquest dimecres va ser la primera vegada que l'Eurocambra va abordar la situació a Catalunya, aquest dijous hem volgut parlar amb Teresa Carreras, membre de…

5 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimecres va ser la primera vegada que l'Eurocambra va abordar la situació a Catalunya, aquest dijous hem volgut parlar amb Teresa Carreras, membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya: “És una llàstima que 893 persones ferides hagin fet que la política faci política, que s'interessi pels ciutadans. Ho trobo una llàstima però també una oportunitat". Carreras també ha animat a signar la petició perquè la UE condemni les càrregues policials de l’1 d’octubre.
En El Comentari de l’Actualitat hem escoltat Xavier Casanovas, director de Cristianisme i Justícia: "S'han obert grans ferides que no seran fàcil tancar. Hem d'abordar per totes el problema d'encaix de Catalunya en una Espanya plurinacional”, ha començat dient. Casanovas ha remarcat que hem de frenar el pas de la fòbia a l'odi i ha parlat de quin paper haurien de fer els cristians en aquest conflicte: “Aturar l'escalada de tensió i fer trobades entre la família cristiana. Moltes vegades guiats per una falsa prudència arribem tard. Els cristians estem cridats a ser persones sanants"
Ja saps que Catalunya Cristiana arriba cada dijous a cases dels suscriptors i que, el mateix dia a les 8 del matí, parlem amb la seva cap de redacció? Carme Munté ha repassat la portada: Després de l’1 d’octubre i l’incompliment de l’acollida als refugiats.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció