En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Església i amics de RàdioEstel/CatalunyaCristiana celebren La Nit

La 7a Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, celebrada el divendres 1 de juny i organitzada pel Club+Amics, ha estat presidida per l’arquebisbe de Barcelona,…

2 juny 2018

Redacció

Comparteix
La 7a Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, celebrada el divendres 1 de juny i organitzada pel Club+Amics, ha estat presidida per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, i ha comptat amb l'assistència d'unes 300 persones, amb un gran nombre de personalitats del món eclesial, cultural, social i polític català, entre elles, el director general d'Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell (en representació del president, Quim Torra), l'alcalde de Lleida, Àngel Ros o el president de Càritas Catalunya, Francesc Roig, entre molts altres. La Nit és un sopar anual que es fa en benefici d’aquests dos mitjans de comunicació. 
La Nit ha tingut dos moments destacats: l’actuació a la basílica de Santa Maria del Mar de l’Orfeó Badaloní i de l’Esbart Sant Jordi, i el posterior sopar a la Casa Llotja de Mar. En aquest sopar s’ha donat a conèixer el veredicte del jurat i el lliurament de la 1a edició dels Premis de Periodisme Memorial Bisbe Joan Carrera. Els guanyadors són: 

- Diàleg, Fe i Cultura: Gabriel Magalhães, pel conjunt de la seva obra literària, però molt especialment pels articles publicats a La Vanguardia
- Inclusió Social, ha estat premiat el reportatge Fora de tot, els sense llar, del programa 30 minuts de TV3.
- Joventut, Fe i Discerniment Vocacional, monogràfic Joves i Església, publicat a Catalunya Religió. 
"La veritat, la comunió i treballar pels més desfavorits"
L’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha dirigit un missatge als treballadors dels dos mitjans de comunicació de l’Església de Barcelona: “Heu de tenir tres coses molt importants, els mitjans de comunicació: la veritat, la comunió i treballar pels més desfavorits, pensant en el bé comú”. El cardenal Omella ha encoratjat als treballadors dels mitjans a "promoure la concòrdia i la fraternitat".
També el director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, Jaume Aymar, ha fet balanç de l’any i ha marcat objectius. Posteriorment, la cantant Marina Rossell ha interpretat una cançó a capella.

Moltes gràcies a tothom per participar a la 8a Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció