En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Església i amics de RàdioEstel/CatalunyaCristiana celebren La Nit

La 7a Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, celebrada el divendres 1 de juny i organitzada pel Club+Amics, ha estat presidida per l’arquebisbe de Barcelona,…

2 juny 2018

Redacció

Comparteix
La 7a Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, celebrada el divendres 1 de juny i organitzada pel Club+Amics, ha estat presidida per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, i ha comptat amb l'assistència d'unes 300 persones, amb un gran nombre de personalitats del món eclesial, cultural, social i polític català, entre elles, el director general d'Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell (en representació del president, Quim Torra), l'alcalde de Lleida, Àngel Ros o el president de Càritas Catalunya, Francesc Roig, entre molts altres. La Nit és un sopar anual que es fa en benefici d’aquests dos mitjans de comunicació. 
La Nit ha tingut dos moments destacats: l’actuació a la basílica de Santa Maria del Mar de l’Orfeó Badaloní i de l’Esbart Sant Jordi, i el posterior sopar a la Casa Llotja de Mar. En aquest sopar s’ha donat a conèixer el veredicte del jurat i el lliurament de la 1a edició dels Premis de Periodisme Memorial Bisbe Joan Carrera. Els guanyadors són: 

- Diàleg, Fe i Cultura: Gabriel Magalhães, pel conjunt de la seva obra literària, però molt especialment pels articles publicats a La Vanguardia
- Inclusió Social, ha estat premiat el reportatge Fora de tot, els sense llar, del programa 30 minuts de TV3.
- Joventut, Fe i Discerniment Vocacional, monogràfic Joves i Església, publicat a Catalunya Religió. 
"La veritat, la comunió i treballar pels més desfavorits"
L’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha dirigit un missatge als treballadors dels dos mitjans de comunicació de l’Església de Barcelona: “Heu de tenir tres coses molt importants, els mitjans de comunicació: la veritat, la comunió i treballar pels més desfavorits, pensant en el bé comú”. El cardenal Omella ha encoratjat als treballadors dels mitjans a "promoure la concòrdia i la fraternitat".
També el director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, Jaume Aymar, ha fet balanç de l’any i ha marcat objectius. Posteriorment, la cantant Marina Rossell ha interpretat una cançó a capella.

Moltes gràcies a tothom per participar a la 8a Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció