En directe

Fabricació Pròpia

SOCIETAT

"Estem bastant a prop de no haver de portar mascareta"

El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha parlat aquest dijous de mascaretes, ara que el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències…

3 juny 2021

Redacció

Comparteix
El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha parlat aquest dijous de mascaretes, ara que el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, acaba d’anunciar que properament podria deixar de ser obligatòria aquesta peça en espais oberts. Pere Domingo, coordinador de l'Hospitalització Covid a l’Hospital Sant Pau, ha dit que, “si no ha arribat el moment, estem bastant a prop perquè les xifres de la pandèmia presenten una evolució molt positiva”. Ha recordat que, “en aquest context, s’hauria de distinguir entre les persones que tenen la pauta de vacunació completa i les qui no l’han rebuda”.
En aquest sentit, segons el metge, “aquestes persones, com fan en altres països com ara els Estats Units, ja no necessitarien la mascareta en espais oberts, i els qui encara no estan vacunats encara l’haurien d’utilitzar”. Pere Domingo també ha comentat que, a banda de la vacunació, “si la pandèmia està controlada, és gràcies també a les mesures de seguretat i la mateixa mascareta”. A més, el coordinador de l’hospitalització Covid a l’Hospital Sant Pau ha assegurat a Ràdio Estel que “l'ús de la mascareta ha evitat altres infeccions respiratòries”.
Podeu escoltar el programa A Primera Hora AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció