En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

"Estem preocupats i esperem que la situació es redreci el més aviat possible"

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha dit aquest dimecres a Ràdio Estel que, gràcies al cribatge, s’han descobert nous casos a la capital del Gironès.…

16 setembre 2020

Comparteix
L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha dit aquest dimecres a Ràdio Estel que, gràcies al cribatge, s’han descobert nous casos a la capital del Gironès. Madrenas també ha dit, en una entrevista al programa ‘A primera hora’, que davant l’augment de contagis, “estem preocupats” i que esperen que la situació es redreci al més aviat possible. Segons l’alcaldessa, “el PROCICAT actua amb eficiència i, des de Girona, les coses s’estan fent bé”, tot i que ha reconegut que “s’ha relaxat un grup de persones que han fet pujat els casos”. 
D’altra banda, Marta Madrenas també ha dit que no creu que a Girona  hi hagi un confinament perimetral, perquè “estem amb les xifres molt lluny d’això i, de mica en mica, anirem capgirant aquesta situació”. Madrenas, però, s’ha mostrat preocupada per l’economia gironina. I és que, com ha explicat, el 30% del Producte Interior Brut, el conforma el sector turisme, que ha patit molt aquesta crisi pandèmica. Igualment ha assegurat que “cal confiar que no habilitaran Quim Torra aquest dijous”. L’alcaldessa de Girona ha comentat que “si això passés, seria molt greu i, en aquest moment, hauríem d’expressar que no estem davant d’un estat de dret real”. Finalment, preguntada si es postularia com a candidata a la Presidència de la Generalitat a les properes eleccions, la també diputada al Parlament per JuntsXCat ha assegurat que ja ha dit en moltes ocasions que no i que existeixen “perfils que han demostrat que han treballat pel país i serien molt capaços de ser al capdavant d’aquesta responsabilitat”.
Pots tornar a escolar AQUÍ

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció