En directe

Sense distància

ACTUALITAT

CULTURA

ESGLÉSIA

Esteve Camps, president del Patronat de la Sagrada Família: “En cap moment ha estat en perill la continuïtat de l’obra del Temple.”

Les obres del temple de la Sagrada Família no s'aturen i segons ha confirmat aquest dimarts a Ràdio Estel el president del patronat Esteve Camps, el pròxim 8 de desembre s'inaugurarà la torre de Maria, la segona més alta de la Basílica.

21 setembre 2021

Redacció

Comparteix
Foto: XXSS Sagrada Família

Les obres del temple de la Sagrada Família no s’aturen i segons ha confirmat aquest dimarts a Ràdio Estel el president del patronat Esteve Camps, el pròxim 8 de desembre s’inaugurarà la torre de Maria, la segona més alta de la Basílica.

La Sagrada Família ha vist reduïts, dràsticament, en aquest últim any els seus ingressos per la falta de visites turístiques a causa de la pandèmia. Camps ha explicat que el nombre de visites ha passat de les 15.000 diàries a unes 6.000 aquest estiu. Tot i això, ha remarcat que en cap moment aquesta disminució dels ingressos han posat en perill la continuïtat de les obres del temple.

De fet, en una entrevista a El Matí a Ràdio Estel, Esteve Camps ha assegurat que el patronat manté la previsió de coronar la torre de Jesús, la més alta de totes, l’any 2026. Tot i que, en un primer moment la il·lusió era donar per acabades les obres en aquesta data, any del centenari de la mort d’Antoni Gaudí, però Camps ho ha descartat completament.

Més actualitat

Pere Macias, coordinador del pla de Rodalies, calcula que l’any que ve s’executarà un alt percentatge dels diners pressupostats

Entrevistat a 'El Matí a Ràdio Estel', Macias assegura que el 2025 l'estació de La Sagrera serà una realitat.

18 octubre 2021

Manel Romero, representant de la ‘Unión Española Fotovoltaica’ a Catalunya defensa que les renovables poden assumir la quantitat d’energia que s’està consumint

En una entrevista a Ràdio Estel, el representant de la "Unión Española Fotovoltaica" a Catalunya i cofundador de Sud Renovables, ha apuntat que el desmantellament de les nuclears a Catalunya és una "feina afegida important"

15 octubre 2021

Redacció

Joaquim Forn, exconseller d’Interior, demana que a la taula de diàleg es parli de “l’amnistia i el dret a l’autodeterminació”

En una entrevista a Ràdio Estel, l'exconseller d'Interior, confia que Europa resolgui favorablement els recursos que han presentat els condemnats pels fets de l'1 d'octubre.

14 octubre 2021

Redacció