En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

EUA: l'hora de la veritat després de la sorprenent victòria de Trump

Aquest dimecres, a Ràdio Estel, preguntem: Quina sensació tens després de la victòria de Donald Trump en les eleccions dels Estats Units? - Alegria pel…

8 novembre 2016

Comparteix
Aquest dimecres, a Ràdio Estel, preguntem:
Quina sensació tens després de la victòria de Donald Trump en les eleccions dels Estats Units?
- Alegria pel resultat.
- Decepció pel resultat.
- Els nord-americans han parlat, i ara cal esperar.
En el programa El mirador de l'actualitat, analitzarem aquest dimecres (19.25 hores) les eleccions als Estats Units: L’hora de la veritat després d’una campanya presidencial bruta, plena d’acusacions i amb un candidat republicà, Donald Trump, que aconsegueix la Presidència després d'haver estat enfrontat fins i tot amb els seus:
- El resultat aclareix el futur d’un país que necessita redefinir el seu estil de govern, les seves noves polítiques socioeconòmiques i la seva aportació al difícil context internacional actual. Amb Trump, augmentaran les incerteses i fins i tot el pessimisme.
En el col·loqui, hi participaran Pep Martí, periodista de Nació Digital, Alexander Golovin, membre del grup Catalans en Llibertat, i Jordi Armadans, director de Fundipau.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció