En directe

La taula de l'Evangeli

FÓRMULA ESTEL

Eulàlia Reguant: "Les escoles concertades han fet un paper en aquest país, però perquè sigui cohesionadora l'escola hauria de ser pública"

Eulàlia Reguant, diputada de la CUP, ha expressat en una entrevista aquest divendres a la Fórmula Estel de RàdioEstel: “Les escoles concertades han fet un…

10 febrer 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix

Eulàlia Reguant, diputada de la CUP, ha expressat en una entrevista aquest divendres a la Fórmula Estel de RàdioEstel: “Les escoles concertades han fet un paper en aquest país, però una escola que sigui cohesionadora i igual per a tothom hauria de ser l’escola pública", afegint que la concertada té sentit quan l’oferta pública no és suficient i que la proposta de la CUP és que en un termini de 10 anys el sistema educatiu sigui 100% públic.

Eulàlia Reguant ha estat molt activa en el debat dels Pressupostos de la Generalitat per a aquest any. Després que la CUP hagi garantit que els comptes tiraran endavant, Reguant ha declarat que “els últims mesos s’han convertit en un xantatge permanent de Junts pel Sí, dient que pel referèndum havia d’haver pressupostos”.
Reguant també ha afirmat: "De cap manera és incompatible participar en el MUEC (moviment universitari d’estudiants cristians) i en l'AEP (associació d’estudiants progressistes) i ara estar a la CUP: forma part de processos personals". Ha raonat que considera indignant que hi hagi gent de dretes que es declari catòlica perquè "els valors de l'Església són els valors del compromís social i la dreta fa totalment el contrari". 

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció