En directe

La Caravana

COMUNICACIÓ

Èxit d'assistència en una nova edició de la Nit de "Catalunya Cristiana" i Ràdio Estel

Subscriptors de Catalunya Cristiana, oients de Ràdio Estel, col·laboradors i, en general, persones i institucions que donen suport als nostres mitjans s'han aplegat aquesta nit…

17 juny 2015

Comparteix

Subscriptors de Catalunya Cristiana, oients de Ràdio Estel, col·laboradors i, en general, persones i institucions que donen suport als nostres mitjans s'han aplegat aquesta nit en una nova edició de la Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel. El sopar, presidit pel cardenal Lluís Martínez Sistach, ha comptat amb l'assistència entre d'altres d'Enric Vendrell, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, o de Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona. Una espectacular actuació de la cantant Monica Green ha obert la vetllada, que té lloc a l'hotel Avenida Palace de Barcelona.

"És molt important l'aportació de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel al servei de la comunicació i la comunió." Aquesta ha estat una de les frases manifestades per les personalitats assistents a l'acte. Molt emotiva ha estat també la presència de Joan E. Jarque, fundador de Catalunya Cristiana, que ha remarcat que els mitjans de comunicació de l'Església són fruit del Concili Vaticà II.
A l'acte no hi ha faltat tampoc Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya, acompanyat de la seva dona, Marta Ferrusola. Pujol ha rememorat els orígens dels nostres mitjans de comunicació, i també el d'una col·laboració política que no passa pel seu millor moment. "Sempre he procurat que la col·laboració entre Convergència i Unió existís, fos efectiva i útil per al país", ha dit Pujol en declaracions als nostres mitjans.
Qui també s'ha referit a la crisi política ha estat un dels militants d'Unió Democràtica de Catalunya, el director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. "Com a militant d'Unió em dol que s'hagi arribat a aquesta situació", ha manifestat Enric Vendrell, "veurem fins a quin punt la decisió presa per la direcció d'Unió de sortir del Govern afecta la Direcció General d'Afers Religiosos"
"Ens vestim de color"
El director de Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha aprofitat una nova edició de la Nit per presentar en societat una imatge renovada del setmanari. A partir d'aquesta setmana, Catalunya Cristiana es publica a tot color. "Podem dir que les persones presents avui al sopar també senten els nostres colors", ha dit en to simpàtic Jaume Aymar. "Ens vestim de color" ha estat l'eslògan publicitari per donar a conèixer la novetat.
La Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, presentada per Oriol Casals i Eva Franquès, ha començat a dos quarts de vuit de la tarda al cinema Comèdia de Barcelona amb la projecció gratuïta del documental Camí a l'escola, que narra les dificultats reals que tenen alguns nens arreu del món per arribar a l'escola.

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

POLÍTICA

Sense categoria

Les germanes de Salvador Puig Antich: "No ens tornaran el meu germà, però, si més no, ens donaran la raó"

Les germanes de Salvador Puig Antich a la presó model, sent entrevistades per la redactora de Ràdio Estel, Olma Giró | RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel entrevista les germanes de Salvador Puig Antich a la presó Model quan fa 50 anys que l'anarquista va ser assassinat pel règim franquista a garrot vil

5 març 2024

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció