En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

Expectants del Parlament i del Senat

De dilluns a divendres RàdioEstel t’ofereix l’actualitat del dia de 8 a 9 del matí a la primera hora de la Fórmula Estel. I ho…

27 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
De dilluns a divendres RàdioEstel t’ofereix l’actualitat del dia de 8 a 9 del matí a la primera hora de la Fórmula Estel. I ho fem en profunditat, repassant tots els escenaris i reaccions a l’anunci de Carles Puigdemont de no convocar eleccions i deixar que el Parlament decideixi el futur de Catalunya
El Comentari d’Actualitat l’ha fet el sociòleg, periodista, escriptor i doctor en Ciències Econòmiques, Salvador Cardús: "Ens manquen moltes dades concretes. Sabem que hi havia una negociació que permetia eleccions si no s'aplica el 155, i al no aconseguir-ho, es va haver de seguir el pla previst". Mercè Raga l’ha demanat que faci una previsió dels esdeveniments: “Probablement hi haurà algun tipus de declaració d’independència, i l’inici d’un procés que serà llarg i difícil de desconnexió amb l’Estat. Les independències no s’aconsegueixien fent declaracions ni sortint al balcó, sinó convencent a ls ciutadans. Estem en un vell Estat autoritari i antidemocràtic”, ha afegit Cardús.
En clau cultural, aquest divendres s’estrena la pel·lícula Pau, la força d’un silenci, a TV3, a les 21:55 sobre el famós violoncel·lista: “Narra el compromís de Pau Casals amb els refugiats. Si fóssim americans hi hauria 40 pel·lícules”, aportava Francisco Escribanoproductor de la pel·licula.
Àngel Miret, coordinador de la Generalitat de l'Acollida als Refugiats, ha repassat amb Ignasi Miranda les últimes notícies socials, com la xarxa social Catholic Connect, feta per un mexicà i pensada pels joves, que barreja diferents xarxes socials perquè un catòlic pugui anar a qualsevol espai i pugui trobar altres connectats.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció