En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Expectants del Parlament i del Senat

De dilluns a divendres RàdioEstel t’ofereix l’actualitat del dia de 8 a 9 del matí a la primera hora de la Fórmula Estel. I ho…

27 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
De dilluns a divendres RàdioEstel t’ofereix l’actualitat del dia de 8 a 9 del matí a la primera hora de la Fórmula Estel. I ho fem en profunditat, repassant tots els escenaris i reaccions a l’anunci de Carles Puigdemont de no convocar eleccions i deixar que el Parlament decideixi el futur de Catalunya
El Comentari d’Actualitat l’ha fet el sociòleg, periodista, escriptor i doctor en Ciències Econòmiques, Salvador Cardús: "Ens manquen moltes dades concretes. Sabem que hi havia una negociació que permetia eleccions si no s'aplica el 155, i al no aconseguir-ho, es va haver de seguir el pla previst". Mercè Raga l’ha demanat que faci una previsió dels esdeveniments: “Probablement hi haurà algun tipus de declaració d’independència, i l’inici d’un procés que serà llarg i difícil de desconnexió amb l’Estat. Les independències no s’aconsegueixien fent declaracions ni sortint al balcó, sinó convencent a ls ciutadans. Estem en un vell Estat autoritari i antidemocràtic”, ha afegit Cardús.
En clau cultural, aquest divendres s’estrena la pel·lícula Pau, la força d’un silenci, a TV3, a les 21:55 sobre el famós violoncel·lista: “Narra el compromís de Pau Casals amb els refugiats. Si fóssim americans hi hauria 40 pel·lícules”, aportava Francisco Escribanoproductor de la pel·licula.
Àngel Miret, coordinador de la Generalitat de l'Acollida als Refugiats, ha repassat amb Ignasi Miranda les últimes notícies socials, com la xarxa social Catholic Connect, feta per un mexicà i pensada pels joves, que barreja diferents xarxes socials perquè un catòlic pugui anar a qualsevol espai i pugui trobar altres connectats.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció