En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Expliquem la vida de Jesucrist cantant"

Cantores de Híspalis és un grup de música fundat el 1976 a Sevilla que en els seus primers anys cantaven a favor de la solidaritat…

27 març 2019

Redacció

Comparteix

Cantores de Híspalis és un grup de música fundat el 1976 a Sevilla que en els seus primers anys cantaven a favor de la solidaritat amb lletres reivindicatives. Amb el pas dels anys s'han convertit en un grup de referència a la cultura andalusa. El proper 13 d'abril a les nou del vespre actuaran a l'Auditori Fòrum de Barcelona en el transcurs de la gira estatal, i gràcies a Fundació Andacat, que estan portant a terme en diverses localitats espanyoles, sota el títol, Cristo, Pasión y  Esperanza. Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel n'hem parlat amb els components del grup on també cal destacar Pascual Gonzalez que estarà present al Auditori Forum. "Cantant volem explicar la vida de Jesucrist. Una figura com la seva ha estat explicada en pel·lícules, obres de teatre o llibres i nosaltres ho volem fer cantant". " Molta gent al finalitzar els concerts ens ha vingut completament emocionada a felicitar-nos pel missatge que transmetem des de l'escenari". El grup ha destacat que a Andalusia per Setmana Santa es paralitza tot ja que aquesta festivitat està molt arrelada a la idiosincràsia del poble andalús.


El grup sevillà vol seguir d'aquesta manera captivant un públic, que esgota entrades en molts dels seus concerts on actua.
Un repàs al judici del procés

Al programa també s'ha parlat de la darrera sessió del judici contra els líders independentistes, amb Eulogi Broto, jurista i professor de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona.
Pots escoltar el programa i l'entrevista a Cantores de Hispalis (minut 33) AQUÍ

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció