En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"Expressa solidaritat amb els que tenen determinades privacions"

Diversos grups de persones estan fent dejuni a Montserrat per a demanar la llibertat dels polítics presos i el retorn dels que són fora. Carles…

15 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Diversos grups de persones estan fent dejuni a Montserrat per a demanar la llibertat dels polítics presos i el retorn dels que són fora. Carles Armengol, pedagog i president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, ho ha explicat a la Fórmula Estel: “Aquesta pràctica és molt pròpia de diferents tradicions espirituals però també de la lluita no violenta. És un grup impulsat per l’ANC, però després també la participació d'altres entitats, com la Lliga. S'està fent a Montserrat però hi ha diferents punts on s'estan fent aquests dejunis col·lectius. És una manera d’expressar solidaritat amb aquells que tenen determinades privacions i que et posi més en comunicació, en consciència, amb aquells que estan privats de llibertats o d'altres drets, per diversos motius, en aquest cas, concretament, pels presos polítics, i pels exiliats”.
Què vull? Per a què serveixo? Què puc fer?
Són les 3 preguntes bàsiques que, l’estudiant s’hauria de fer abans de decantar-se per uns estudis i una universitat. N’hem parlat, també en la franja de 8 a 9 a RàdioEstel, amb la directora del Saló de l’Ensenyament, Roser Soley: “És un espai on els joves, els pares, les famílies, poden veure les diferents ofertes i novetats que hi ha de l’educació aquí a Catalunya”.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció