En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

Fano, autor del cartell de La Nit: "Cal posar Jesús enmig dels mitjans"

Ja heu vist el cartell de La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana? Us agrada? És obra de Patxi Velasco, i aquest dilluns l’hem entrevistat…

20 abril 2015

Redacció

Comparteix
Ja heu vist el cartell de La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana? Us agrada? És obra de Patxi Velasco, i aquest dilluns l’hem entrevistat al Club + Amics de RàdioEstel: "En aquest cartell es veu Jesús com a protagonista al centre, envoltat de micròfons grans, d'una gravadora, d'un ordinador, d'un llibre, i el joc de paraules és que ‘Cal posar Jesús enmig dels mitjans’, i no només dels mitjans, sinó sobretot de la nostra vida”, definia Fano, nom amb el qual signa les seves obres.
El cartell (imatge) amaga molts missatges que l’autor ens ha descobert: "Les paraules són cors perquè les paraules són d'amor. La llengua de l'ordinador i del diari són un cor, el que vol dir que la nostra llengua, la nostra boca siguin les paraules d'amor de Jesús. I després té molts detallets: l'ordinador està amb les bateries carregades, amb cobertura total... el missatge de Jesús no és per a uns quants ni per als de sempre, sinó que hem de tenir cobertura total per a tots, i sortir fora ". També és un cartell molt viu: "El Regne de Déu està en els nens, i quan un nen entén alguna cosa, adult ho entén també. Cal fer-se una mica nen i utilitzar el color i la llum "
Patxi Velasco va néixer a Oviedo i treballa a Màlaga com director d’una escola. Per a dibuixar el cartell va investigar què és La Nit: "Em sembla una experiència preciosa. Fa participar a tothom. Que els mitjans de comunicació no són només de les persones que hi treballen, sinó que tot és de tots. Som l'Església treballant i anunciant Jesucrist”. A més, l’artista creu que l’Esperit Sant fa que els missatges siguin molt semblants tot i la diversitat de l’Església.
Segueix-nos a #LaNit2015
Escolta l’entrevista a Fano (minut 16)

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció