En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

Fano, autor del cartell de La Nit: "Cal posar Jesús enmig dels mitjans"

Ja heu vist el cartell de La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana? Us agrada? És obra de Patxi Velasco, i aquest dilluns l’hem entrevistat…

20 abril 2015

Redacció

Comparteix
Ja heu vist el cartell de La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana? Us agrada? És obra de Patxi Velasco, i aquest dilluns l’hem entrevistat al Club + Amics de RàdioEstel: "En aquest cartell es veu Jesús com a protagonista al centre, envoltat de micròfons grans, d'una gravadora, d'un ordinador, d'un llibre, i el joc de paraules és que ‘Cal posar Jesús enmig dels mitjans’, i no només dels mitjans, sinó sobretot de la nostra vida”, definia Fano, nom amb el qual signa les seves obres.
El cartell (imatge) amaga molts missatges que l’autor ens ha descobert: "Les paraules són cors perquè les paraules són d'amor. La llengua de l'ordinador i del diari són un cor, el que vol dir que la nostra llengua, la nostra boca siguin les paraules d'amor de Jesús. I després té molts detallets: l'ordinador està amb les bateries carregades, amb cobertura total... el missatge de Jesús no és per a uns quants ni per als de sempre, sinó que hem de tenir cobertura total per a tots, i sortir fora ". També és un cartell molt viu: "El Regne de Déu està en els nens, i quan un nen entén alguna cosa, adult ho entén també. Cal fer-se una mica nen i utilitzar el color i la llum "
Patxi Velasco va néixer a Oviedo i treballa a Màlaga com director d’una escola. Per a dibuixar el cartell va investigar què és La Nit: "Em sembla una experiència preciosa. Fa participar a tothom. Que els mitjans de comunicació no són només de les persones que hi treballen, sinó que tot és de tots. Som l'Església treballant i anunciant Jesucrist”. A més, l’artista creu que l’Esperit Sant fa que els missatges siguin molt semblants tot i la diversitat de l’Església.
Segueix-nos a #LaNit2015
Escolta l’entrevista a Fano (minut 16)

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció