En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Farem un funeral col·lectiu a principis de la setmana que ve"

Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca, ha parlat a A Primera Hora dels fortíssims aigüats de les darreres hores que han causat 10 victimes mortals, desapareguts, més…

11 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca, ha parlat a A Primera Hora dels fortíssims aigüats de les darreres hores que han causat 10 victimes mortals, desapareguts, més d’un centenar d’evacuats i moltíssimes destrosses materials a l'est de Mallorca. 
“Vaig estar tota la tarda fins al vespre visitant Sant Llorenç, les carreteres d'accés. No té nom, no hi ha paraules per descriure-ho, perquè és una desolació total. Vaig estar comfortant en tot el que un podia”.
Mons. Taltavull ha repassat la feina de l’Església: “El Bisbat, des del primer moment, vam emetre un comunicat per solidaritzar-nos i vam posar tot a disposició” i ha anunciat: “Farem un funeral col·lectiu per a tots, serà a principis de la setmana que ve”.
“Catalunya lidera el rànquing de la vergonya”
“Amb les noves dades, parlem de 61 famílies que perden la seva casa cada dia a Catalunya”, ha explicat Lucia Delgado, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

SOCIETAT

Un testimoni de l'incendi de València: "L'edifici ara és un esquelet"

L'incendi a un edifici del barri del Campanar a València | EFE Manuel Bruque

Manuel Algora és el propietari d'un laboratori situat a 50 metres del bloc calcinat, que ha deixat, almenys, 4 morts, una desena de ferits i 19 desapareguts

23 febrer 2024

Redacció

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció