En directe

Cocodril Club

ALTRES

Federico Lombardi serà entrevistat aquest divendres a les 19.15h

El portaveu de la Santa Seu, Federico Lombardi, serà entrevistat aquest divendres a les 19.15 hores dins el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio…

18 març 2016

Ignasi Miranda

Comparteix
El portaveu de la Santa Seu, Federico Lombardi, serà entrevistat aquest divendres a les 19.15 hores dins el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio Estel. La seva trajectòria com a home important en la comunicació de l’Església aquests últims 10 anys, la seva feina a Ràdio Vaticana des de 1990, la seva valoració sobre el Papa Francesc en aquests tres anys de Pontificat, la seva missió com a director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu i els últims esdeveniments viscuts a Roma (sobretot l’Any de la Misericòrdia i el Sínode de la Família) seran alguns dels temes que tractarà Lombardi en aquesta entrevista exclusiva per als nostres mitjans.
Federico Lombardi acaba de deixar la direcció de Ràdio Vaticana, dins el procés de reorientació i unificació en els Serveis de Comunicació de la Santa Seu. Seguirà, això sí, com a director de l’Oficina de Premsa i com a portaveu del Vaticà. Lombardi va ser nomenat per a aquests càrrecs ja per Benet XVI l’any 2006 en substitució de Joaquín Navarro-Valls, que havia estat el gran reformador de la comunicació a Roma en les dues dècades anteriors, amb Joan Pau II. El Pare Lombardi, que és jesuïta, ha anat veient consolidada i reforçada la seva posició per la confiança que té en ell l’actual pontífex, Francesc.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció