En directe

El Matí a Ràdio Estel

ALTRES

Federico Lombardi serà entrevistat aquest divendres a les 19.15h

El portaveu de la Santa Seu, Federico Lombardi, serà entrevistat aquest divendres a les 19.15 hores dins el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio…

18 març 2016

Ignasi Miranda

Comparteix
El portaveu de la Santa Seu, Federico Lombardi, serà entrevistat aquest divendres a les 19.15 hores dins el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio Estel. La seva trajectòria com a home important en la comunicació de l’Església aquests últims 10 anys, la seva feina a Ràdio Vaticana des de 1990, la seva valoració sobre el Papa Francesc en aquests tres anys de Pontificat, la seva missió com a director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu i els últims esdeveniments viscuts a Roma (sobretot l’Any de la Misericòrdia i el Sínode de la Família) seran alguns dels temes que tractarà Lombardi en aquesta entrevista exclusiva per als nostres mitjans.
Federico Lombardi acaba de deixar la direcció de Ràdio Vaticana, dins el procés de reorientació i unificació en els Serveis de Comunicació de la Santa Seu. Seguirà, això sí, com a director de l’Oficina de Premsa i com a portaveu del Vaticà. Lombardi va ser nomenat per a aquests càrrecs ja per Benet XVI l’any 2006 en substitució de Joaquín Navarro-Valls, que havia estat el gran reformador de la comunicació a Roma en les dues dècades anteriors, amb Joan Pau II. El Pare Lombardi, que és jesuïta, ha anat veient consolidada i reforçada la seva posició per la confiança que té en ell l’actual pontífex, Francesc.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció