En directe

Fabricació pròpia

ALTRES

Federico Lombardi serà entrevistat aquest divendres a les 19.15h

El portaveu de la Santa Seu, Federico Lombardi, serà entrevistat aquest divendres a les 19.15 hores dins el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio…

18 març 2016

Ignasi Miranda

Comparteix
El portaveu de la Santa Seu, Federico Lombardi, serà entrevistat aquest divendres a les 19.15 hores dins el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio Estel. La seva trajectòria com a home important en la comunicació de l’Església aquests últims 10 anys, la seva feina a Ràdio Vaticana des de 1990, la seva valoració sobre el Papa Francesc en aquests tres anys de Pontificat, la seva missió com a director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu i els últims esdeveniments viscuts a Roma (sobretot l’Any de la Misericòrdia i el Sínode de la Família) seran alguns dels temes que tractarà Lombardi en aquesta entrevista exclusiva per als nostres mitjans.
Federico Lombardi acaba de deixar la direcció de Ràdio Vaticana, dins el procés de reorientació i unificació en els Serveis de Comunicació de la Santa Seu. Seguirà, això sí, com a director de l’Oficina de Premsa i com a portaveu del Vaticà. Lombardi va ser nomenat per a aquests càrrecs ja per Benet XVI l’any 2006 en substitució de Joaquín Navarro-Valls, que havia estat el gran reformador de la comunicació a Roma en les dues dècades anteriors, amb Joan Pau II. El Pare Lombardi, que és jesuïta, ha anat veient consolidada i reforçada la seva posició per la confiança que té en ell l’actual pontífex, Francesc.

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció