En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Fem difusió del cinema com a eina pel diàleg interreligiós i intercultural"

Just el dia abans de l’inici de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, demà dimecres 15 de novembre, hem parlat al programa A…

14 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Just el dia abans de l’inici de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, demà dimecres 15 de novembre, hem parlat al programa A Primera Hora amb el responsable del Departament de Cinema de l’Arquebisbat de Barcelona, Peio Sànchez, principal impulsor de la Mostra:
L'objectiu és "fer difusió del cinema com a eina al servei del diàleg interreligiós i intercultural", ha explicat Sànchez, que ha revel·lat que “a nivell mundial és una mostra pionera i és la més important a nivell mundial” i que les claus de l’èxit són: “El preu és més barat que altres festivals, i la selecció de les pel·lícules, últimes i fins i tot algunes sense estrenar, com Aparició, Apunts sobre la ceguesa o La pregària".
L'alcohol és responsabilitat de tothom
Coincidint amb la setmana per la prevenció de l’alcohol, Salut ha decidit engegar la campanya l’alcohol és responsabilitat de tothom després d’un estudi on s’indica que el 20% dels menors s’han emborratxat el darrer mes. Joan Colom, subdirector general de drogodependències de l’Agencia de la Salut Pública de Catalunya, ha explicat:
“Pretén girar el paradigma habitual: no penalitzar ni culpabilitzar, sinó interpel·lar-los en una posició crítica. Tots i cadascú dels actors hem de fer alguna cosa per canviar el paradigma cultural. No hem de tolerar el consum excessiu”.
Brexit
I a les 8:10 del matí ha fet El Comentari de l’Actualitat sobre el primer esborrany pel Brexit entre el Regne Unit i la unió Europea el politòleg Guillem Pursals: “Uns 50 membres del Parlament i 10 ministres podrien presentar la seva dimissió (...) Al govern de May li queden els dies comptats”
I a partir de les 9 als estudis de Ràdio Estel Joies de vida amb la joieria Marsans Maluquer, Fidias Actuarios i Remeis de Frare amb Fra Valentí Serra. 

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024