En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Fem difusió del cinema com a eina pel diàleg interreligiós i intercultural"

Just el dia abans de l’inici de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, demà dimecres 15 de novembre, hem parlat al programa A…

14 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Just el dia abans de l’inici de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, demà dimecres 15 de novembre, hem parlat al programa A Primera Hora amb el responsable del Departament de Cinema de l’Arquebisbat de Barcelona, Peio Sànchez, principal impulsor de la Mostra:
L'objectiu és "fer difusió del cinema com a eina al servei del diàleg interreligiós i intercultural", ha explicat Sànchez, que ha revel·lat que “a nivell mundial és una mostra pionera i és la més important a nivell mundial” i que les claus de l’èxit són: “El preu és més barat que altres festivals, i la selecció de les pel·lícules, últimes i fins i tot algunes sense estrenar, com Aparició, Apunts sobre la ceguesa o La pregària".
L'alcohol és responsabilitat de tothom
Coincidint amb la setmana per la prevenció de l’alcohol, Salut ha decidit engegar la campanya l’alcohol és responsabilitat de tothom després d’un estudi on s’indica que el 20% dels menors s’han emborratxat el darrer mes. Joan Colom, subdirector general de drogodependències de l’Agencia de la Salut Pública de Catalunya, ha explicat:
“Pretén girar el paradigma habitual: no penalitzar ni culpabilitzar, sinó interpel·lar-los en una posició crítica. Tots i cadascú dels actors hem de fer alguna cosa per canviar el paradigma cultural. No hem de tolerar el consum excessiu”.
Brexit
I a les 8:10 del matí ha fet El Comentari de l’Actualitat sobre el primer esborrany pel Brexit entre el Regne Unit i la unió Europea el politòleg Guillem Pursals: “Uns 50 membres del Parlament i 10 ministres podrien presentar la seva dimissió (...) Al govern de May li queden els dies comptats”
I a partir de les 9 als estudis de Ràdio Estel Joies de vida amb la joieria Marsans Maluquer, Fidias Actuarios i Remeis de Frare amb Fra Valentí Serra. 

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció