En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

Fernando Cordero (Sagrats Cors) projecta la Mare de Déu al món en el seu llibre 'María, la primera en armar lío'

María, la primera en armar lío és el títol d'un llibre que acaba de publicar l'editorial San Pablo, dins la col·lecció Mambré. El seu autor és…

31 maig 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
María, la primera en armar lío és el títol d'un llibre que acaba de publicar l'editorial San Pablo, dins la col·lecció Mambré. El seu autor és el religiós dels Sagrats Cors Fernando Cordero. Aquest treball vol transmetre la sensibilitat sobre Maria, narrada amb l'art de la paraula, amb imatges i miralls de situacions concretes. En una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, Cordero ha dit aquest dimarts que, tot just en acabar d'escriure el llibre, li va venir "al cap aquella framosa frase del Papa Francesc, quan va estimular els joves de la JMJ de Rio de Janeiro 2013 a armar lío". Els testimonis de la Mare de Déu, d'abans i d'ara, "són protagonistes, en el que vol  ser expressió d'un compromís que, a través de Maria, tots assumim amb el món, especialment amb els més necessitats".
Fernando Cordero ha destacat, dins les presentacions que s'han fet aquestes últimes setmanes, la que va fer "el dia de Pentecosta a Algodonales (Cadis)", el poble on va néixer. "Allà hi era també Fano, l'autor de la il·lustració de la portada, en què es veu  la Mare de Déu embolicant el món i portant per endavant el compromís" d'anunciar Jesucrist. El religiós, també periodista, ha assegurat que l'elaboració ha respost a criteris de la seva professió, a través dels "testimonis recollits, entre ells la dominica de la Presentació Gemma Morató, de Barcelona". Finalment, Cordero ha recomanat que el llibre s'interioritzi "a través dels miralls que es presenten i que poden ser una ajuda per a famílies, grups i petites comunitats cristianes".
Es pot escoltar AQUÍ (minut 30'00") tota l'entrevista a Fernando Cordero.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024