En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Fes un café i col·labora amb la Magic Line SJD 2020

Torna la festa de la solidaritat. Torna la Magic Line SJD 2020. La Magic Line és la caminada i la mobilització solidària de Sant Joan…

28 gener 2020

Comparteix
Torna la festa de la solidaritat. Torna la Magic Line SJD 2020. La Magic Line és la caminada i la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que neix amb la voluntat d’ajudar i acompanyar qui més ho necessita. L’activitat principal de la ML és una caminada transformadora a través de la ciutat que acaba amb una gran festa, la festa de la solidaritat. Ja s'han obert les inscripcions per a la Magic Line 2020. La novetat d'aquesta edició és la incorporació de Múrcia al circuit de caminades. Per tant, el 2 de febrer se celebrarà a València; l'1 de març a Barcelona; el 29 de març tindrà lloc a Mallorca i el 26 d'abril a Múrcia.
En el marc dels actes de la ML, l’Obra Social de Sant Joan de Déu ha organitzat el Café Solidari per donar suport al projecte de l’entitat. En declaracions a Ràdio Estel, Oriol Bota, director de la Obra Social Sant Joan de Déu, ha destacat que “un petit gest com fer un cafè ens pot ajudar a millorar la vida de moltes persones”. En aquesta línia, Txell Esteve, cap de logística i coordinació de la Magic Line ha animat els oients de Ràdio Estel a participar en aquesta iniciativa que pot ajudar a molta gent, i ha explicat que el Cafè Solidari consisteix a organitzar un cafè fent un esmorzar o berenar amb el propi entorn i recaptar diners per a la Magic Line. Fins al 2 de febrer participa en la Setmana del Cafè Solidari de Sant Joan de Déu. 
Podem organitzar el vostre cafè o podeu fer directament el donatiu. Per a més informació, podeu trucar al 932 532 136
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció